Feriehus med sauna og spa i det børnevenlige Jegum

3.5
icon
icon
icon
icon

Brombærvangen 18, Jegum Ferieland

- Sommerhusnr.: 20370
6 pers.
Antal personer
11000 m.
Nærmeste strand
700 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm

I det populære og børnevenlige Jegum Ferieland ligger dette hyggelige sommerhus på Brombærvangen 18. Her er plads til at 6 personer og 1 hund kan nyde en afslappende ferie, og som prikken over i’et er her både sauna og spa indenfor, samt et hyggeligt udeområde med shelter.

Afslapning og nærvær i fokus

Sommerhuset, der er opført i 2005, er indrettet med 6 sovepladser fordelt på 3 soverum. Heraf er 2 indrettet med dobbeltsenge på 140 x 200 og det sidste værelse er udstyret med 2 enkeltsenge. Der er både et gæstetoilet og badeværelse, så der ikke bliver kø til toilettet. Feriehusets sauna og spa finder I på badeværelset med gulvvarme – her kan I blive varmet helt igennem efter en lang gåtur i det skønne ferieland og bare komme helt ned i gear.

Ferieboligen råder også over andre luksusfaciliteter, som tørretumbler og vaskemaskine, så du ikke skal bekymre dig, når der kommer bolognese på din yndlingstrøje. Her er også opvaskemaskine til hurtigt at klare opvasken, mens I kan læne jer tilbage og bare nyde ferien.

Opholdsrummet, hvor stue, køkken og spisestue er samlet, er et oplagt sted at nyde hinandens nærvær, mens I hver især slapper af med forskellige aktiviteter. Nogle lægger måske puslespil ved spisebordet og snakker om planenerne for næste dag, mens andre slapper af i sofaen med en god bog eller yndlingsserien.

Sommerhuset bliver opvarmet af den energivenlige varmepumpe, der både er god for miljøet og økonomien, samt den samtidig skaber et godt indeklima. På værelserne og gæstetoilettet er der el-radiatorer til at supplere med. Når I rigtig vil have hyggen til det næste gear, kan I tænde op i brændeovnen og nyde varmen, der lige så stille spreder sig, mens de fortryllende flammer danser så smukt.

Masser af muligheder til børnene

Fra stuen kan I gå direkte ud på den store terrasse, hvor I kan benytte både havemøbler, solvogne, parasol og grill – perfekt til at nyde en sommerdag i haven. Den 1665 kvadratmeter store plænegrund byder på gode muligheder for boldspil og havespil for alle husets gæster, og hunden vil helt sikkert også nyde den store plæne. Til feriens mindste gæster er der både sandkasse, gynge og trampolin, hvor de rigtig kan få brændt noget energi af. Dertil er der også en hyggelig shelter, hvis I har mod på at overnatte ude i det fri – og skulle I ombestemme jer undervejs, kan I hurtigt hoppe indenfor igen.

Jegum Ferieland

Jegum Ferieland er et oplagt sted at holde ferie, hvis I har børn med. Kun 700 meter fra adressen på Brombærvangen 18 finder I Centerbygningen, hvor der er en stor legeplads, muligheder for de mest nødvendige indkøb, samt morgenbrød. Hertil er der en lille café og mulighed for at klappe gederne.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:83 / 1.665
Byggeår:2005

Køkken:

Køleskab, fryser (45 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, carport.

Henter data...

Værd at vide om Jegum

Jegum er et ferieområde, som er meget efterspurgt på grund af dets skønne natur og muligheden for at holde en ferie i fredfyldte omgivelser og i kort afstand til Vesterhavet, attraktioner og indkøbsmuligheder. Den nærmeste strand er Børsmose Strand, som ligger cirka 10 kilometer fra Jegum, hvor det er tilladt at tage bilen hele vejen ned på strandbredden. Du er desuden tæt på livlige feriebyer som Blåvand, Henne Strand og Vejers Strand, når du holder ferie i Jegum.

Beliggenhed og landskab: Sommerhuse i Jegum ligger i et fredfyldt område i Vestjylland. Der er masser af skov i området, og du er tæt på Filsø, når du holder ferie i Jegum. Du bor desuden i en fornuftig køreafstand til både Ringkøbing Fjord og Vadehavet, som begge er en stor oplevelse for naturelskere.

Indkøb og shopping: Der er en købmandsbutik og en café i Jegum. Det nærmeste større supermarked ligger i Oksbøl, cirka fem minutters kørsel fra Jegum.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Sportspark Blåvandshuk (ca. 5. kilometer)
  • Filsø (ca. 5 kilometer)
  • Børsmose Strand (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Legoland (ca. 60 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, fuglekiggeri og badning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Ål Plantage ved Oksbøl, cirka fem minutters kørsel fra Jegum, og der er tale om en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...