Moderne sommerhus i Jegum Ferieland med brændeovn og spa

3.5
icon
icon
icon
icon

Blomstervangen 87, Jegum Ferieland

- Sommerhusnr.: 20390
6 pers.
Antal personer
10000 m.
Nærmeste strand
600 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm

På Blomstervangen 87 i det skønne Jegum Ferieland finder I dette moderne indrettede sommerhus, som med sine 93 kvadratmeter har plads til op til 6 personer. Her kan I nyde en afslappende ferie med både spabad og brændeovn i sommerhuset og I kan tilmed lade jeres elbil direkte på adressen.

Flot feriehus med plads til afslapning

Sommerhuset er bygget i 2015 og fremstår lyst og venligt med sin topmoderne indretning. I stuen sørger ovenlysvinduerne for et dejligt og naturligt lysindfald, som skaber god atmosfære. Stuen ligger i åben forbindelse med både spisestuen og køkkenet, så der er gode betingelser for at nyde hinandens nærvær, mens I hver især fordyber jer i forskellige ting – uanset om det er madlavning, et puslespil eller en god bog.

Her er 6 sovepladser fordelt på 3 gode værelser, hvoraf 2 er indrettet med dobbeltsenge, som er 180 og 140 centimeter bredde. På det sidste værelse er der 2 enkeltsenge – perfekt hvis I har børn med på ferien. I sommerhuset er der både badeværelse og gæstetoilet, så der ikke bliver kø. Begge er udstyret med gulvvarme og på badeværelset er der endda også en lækker spa, så I kan føle jer afslappet fra top til tå.

Både vaskemaskine, tørretumbler og opvaskemaskine står her klar til at klare hverdagens sure pligter for jer. Dertil er der også varmepumpe, så I ikke bare får et godt indeklima, men også hurtigt kan få opvarmet feriehuset på en mere bæredygtig måde. Er I mere til varmen fra brændeovnens flammer, er dette også en mulighed. Læn jer tilbage i sofaen og nyd synet af de fortryllende flammer, der danser så smukt.

Dejlig have og terrasse, samt mulighed for at oplade elbilen

Fra stuen kan I gå gennem døren og direkte ud på terrassen, hvor I har mulighed for at sidde både afskærmet og overdækket, eller nyde solens stråler under åben himmel. I har både parasol, havemøbler og solvogne til jeres rådighed her. Dertil er der selvfølgelig også en grill, så I kan tilberede lækre feriemåltider udenfor.

Den 1612 kvadratmeter store grund er en blanding af både plæne og naturgrund, så I både kan spille bold på plænen og føle jer tæt på naturen i det høje græs. Carporten er et oplagt sted at opbevare cykler eller måske en barnevogn, hvis I har sådan en med.

Hvis I har taget elbilen hertil, er der gode nyheder, for direkte på adressen kan I oplade denne.

Jegum ferieland – en kort køretur fra mange muligheder

En tur til Vesterhavet kan helt klart anbefales og er kun en lille tur med bilen væk. Den kilometerlange sandstrand og de små stier i klitterne indbyder til en dejlig gåtur. I kan tage jer en forfriskende dukkert i havet og måske finde nogle smukke skaller eller rav i bølgerne.

I den nærliggende by Oksbøl er der også en indendørs klatrepark, museer og et escape room, hvis du har lyst til at prøve noget anderledes.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:93 / 1.612
Byggeår:2015

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, carport, Ladestik til el-bil, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Jegum

Jegum er et ferieområde, som er meget efterspurgt på grund af dets skønne natur og muligheden for at holde en ferie i fredfyldte omgivelser og i kort afstand til Vesterhavet, attraktioner og indkøbsmuligheder. Den nærmeste strand er Børsmose Strand, som ligger cirka 10 kilometer fra Jegum, hvor det er tilladt at tage bilen hele vejen ned på strandbredden. Du er desuden tæt på livlige feriebyer som Blåvand, Henne Strand og Vejers Strand, når du holder ferie i Jegum.

Beliggenhed og landskab: Sommerhuse i Jegum ligger i et fredfyldt område i Vestjylland. Der er masser af skov i området, og du er tæt på Filsø, når du holder ferie i Jegum. Du bor desuden i en fornuftig køreafstand til både Ringkøbing Fjord og Vadehavet, som begge er en stor oplevelse for naturelskere.

Indkøb og shopping: Der er en købmandsbutik og en café i Jegum. Det nærmeste større supermarked ligger i Oksbøl, cirka fem minutters kørsel fra Jegum.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Sportspark Blåvandshuk (ca. 5. kilometer)
  • Filsø (ca. 5 kilometer)
  • Børsmose Strand (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Legoland (ca. 60 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, fuglekiggeri og badning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Ål Plantage ved Oksbøl, cirka fem minutters kørsel fra Jegum, og der er tale om en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...