Feriehus i skønne Jegum Ferieland – Spa og sauna

3
icon
icon
icon

Sydskrænten 16, Jegum Ferieland

- Sommerhusnr.: 20421
5 pers.
Antal personer
11000 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Standvandspa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Billede på vej
DEL

Beliggende på Sydskrænten 16 i Jegum ferieland, finder I dette charmerende sommerhus. Med sine 92 kvadratmeter kan det rumme op til 5 personer og blev opført i 1996. Det står nu klar til at byde jer velkommen til en lys og indbydende ferieoplevelse. I Jegum Ferieland venter et væld af aktiviteter for både børn og voksne, så der er noget for enhver smag.

Komfort og hygge til hele familien

I køkkenet finder I en handy vaskemaskine, der gør oprydningen let, så I hurtigt kan vende tilbage til hyggen eller kaste jer ud i nye eventyr.

I stuen er der en Chromecast, så I kan streame jeres yndlingsfilm og serier, og her kan I samles omkring den varme brændeovn. Stuen er lys og indbydende, med plads til hele familien.

Feriehuset rummer 3 soveværelser, hvoraf to har dobbeltsenge og det tredje med køjeseng, hvilket er perfekt til familier eller venner, der rejser sammen.

I badeværelset kan I forkæle jer selv med husets standspa til to personer og sauna, så I kan lade musklerne slappe af. Derudover er der et ekstra toilet for ekstra bekvemmelighed. I huset står et praktisk vasketårn klar til at hjælpe jer med at holde styr på garderoben under hele jeres ophold.

Leg og afslapning under åben himmel

På terrassen er alt klar til at gøre jeres ferie uforglemmelig. Der er en grill og komfortable møbler, der indbyder til en hyggelig aften med lækker mad under den åbne himmel. Og for dem der søger solen, er der solvogne og en parasol, der giver mulighed for lidt skygge, når det er nødvendigt.

Huset er omgivet af en 1695 kvadratmeter stor plænegrund, så der er masser af plads til leg og sjov. Måske kunne I endda arrangere en turnering i kongespil for at tilføje lidt ekstra sjov til jeres ferieoplevelse?

Til bilen er der en praktisk carport, hvor den kan stå beskyttet og vente tålmodigt på jeres næste eventyr langs den danske vestkyst.

Bølgebrus og skønne landskaber

I Jegum Ferieland, hvor dette charmerende feriehus ligger, venter et væld af muligheder for både afslapning og aktiviteter. Feriehuset er 11 kilometer fra kysten, så strandlivet stadig er inden for rækkevidde, hvor I kan bygge sandslotte og nyde bølgernes brus. Derudover ligger feriehuset blot 500 meter fra indkøbsmuligheder, hvilket gør det bekvemt at handle ind til opholdet.

Naturelskere og aktive feriegæster vil finde glæde i de 11 kilometer lange vandre- og cykelstier, der snor sig gennem Jegums alsidige landskaber af skov, hede og eng. Langs disse stier kan I udforske områdets mangfoldige natur, og for lystfiskere er der flere Put and Take-fiskesøer i nærheden.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:92 / 1.695
Byggeår:1996

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD.

Bad:

Standvandsspa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, redskabsrum, carport, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Jegum

Jegum er et ferieområde, som er meget efterspurgt på grund af dets skønne natur og muligheden for at holde en ferie i fredfyldte omgivelser og i kort afstand til Vesterhavet, attraktioner og indkøbsmuligheder. Den nærmeste strand er Børsmose Strand, som ligger cirka 10 kilometer fra Jegum, hvor det er tilladt at tage bilen hele vejen ned på strandbredden. Du er desuden tæt på livlige feriebyer som Blåvand, Henne Strand og Vejers Strand, når du holder ferie i Jegum.

Beliggenhed og landskab: Sommerhuse i Jegum ligger i et fredfyldt område i Vestjylland. Der er masser af skov i området, og du er tæt på Filsø, når du holder ferie i Jegum. Du bor desuden i en fornuftig køreafstand til både Ringkøbing Fjord og Vadehavet, som begge er en stor oplevelse for naturelskere.

Indkøb og shopping: Der er en købmandsbutik og en café i Jegum. Det nærmeste større supermarked ligger i Oksbøl, cirka fem minutters kørsel fra Jegum.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Sportspark Blåvandshuk (ca. 5. kilometer)
  • Filsø (ca. 5 kilometer)
  • Børsmose Strand (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Legoland (ca. 60 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, fuglekiggeri og badning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Ål Plantage ved Oksbøl, cirka fem minutters kørsel fra Jegum, og der er tale om en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...