NYT: Vi har fået nyt website. Lad os gerne høre hvad du synes - din feedback er meget værdsat. Gå til det nye Esmark

Charmerende sommerhus til familieferie i naturskønne Jegum Ferieland

3.5
icon
icon
icon
icon

Nordskrænten 35, Jegum Ferieland

- Sommerhusnr.: 20450
6 pers.
Antal personer
10000 m.
Nærmeste strand
400 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
3 pers.
Vildmarksbad
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi

Drømmer I om en ferie i naturskønne omgivelser? Så er dette sommerhus på Nordskrænten 35 i Jegum Ferieland det perfekte valg for jer. Dette charmerende sommerhus, bygget i 1990 og renoveret i 2022, tilbyder en ideel base for en afslappende og fornøjelig ferieoplevelse med familie eller venner. Med plads til op til seks personer og et boligareal på 85 kvadratmeter, har sommerhuset alt, hvad I behøver for et behageligt ophold. Desuden er der også plads til kæledyr, hvilket gør det muligt at medbringe jeres firbenede familiemedlem; dog er der en grænse på højst én hund.

Familievenlig med hyggen i centrum

Køkkenet er udstyret med en opvaskemaskine, så oprydningen efter måltider er nem, og I hurtigt kan komme tilbage til hyggen. Stuen har en hyggelig brændeovn, som skaber en dejlig atmosfære på de kølige aftener.

I sommerhuset er der tre soveværelser. Ét af disse har en stor dobbeltseng på 180×200 cm, mens de to andre soveværelser er udstyret med to enkeltsenge hver. Denne inddeling er perfekt til børnefamilier, hvor der er plads til alle.

Badeværelset, som er udstyret med gulvvarme, byder på både vaskemaskine og tørretumbler, så I kan holde tøjet rent og tørt gennem hele jeres ophold. Med moderne faciliteter og en hyggelig atmosfære indenfor, er sommerhuset godt rustet til at give jer en behagelig ferieoplevelse.

Ultimativ Afslapning på Terrasserne

Fra stuen kan I træde direkte ud på terrassen, hvor I finder både havemøbler, grill og parasol, som inviterer til hyggelige aftener med mad under åben himmel. Sommerhuset er beliggende på en stor, 1600 kvadratmeter plænegrund, som giver masser af plads til leg og afslapning. Der er flere terrasser rundt om huset, så der er altid en plads i solen, hvor I kan nyde morgenkaffen.

Vildmarksbadet er uden tvivl hovedattraktionen ved dette sommerhus i Jegum Ferieland. Med plads til tre personer, giver det jer mulighed for at slappe fuldstændigt af i det varme vand under åben himmel. Uanset om det er en kølig aften eller en stjerneklar nat, skaber vildmarksbadet den perfekte ramme for at lade dagens aktiviteter smelte væk.

De mange hyggelige områder på terrasserne giver jer rig mulighed for at nyde naturen og den friske luft, mens I skaber uforglemmelige minder sammen. Den store plænegrund inviterer til leg og hyggelige stunder for hele familien.

Skønne omgivelser i Jegum Ferieland

Jegum Ferieland er kendt for sine naturskønne omgivelser og rolige atmosfære. Sommerhuset på Nordskrænten 35 ligger ideelt placeret kun 400 meter fra nærmeste indkøbsmuligheder, så I har let adgang til alt, hvad I har brug for under jeres ophold. Området byder på mange smukke stier og cykelruter, som indbyder til dejlige gå- og cykelture i naturen. Hvis I elsker stranden og havet, er der kun 10.000 meter til den nærmeste kyst, hvor I kan nyde fantastiske dage ved havet. Der er noget for enhver smag i dette naturskønne område, hvilket gør det til en ideel destination for jeres næste ferie.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:84 / 1.600
Byggeår:1998

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Grill, Vildmarksbad.

Henter data...

Værd at vide om Jegum

Jegum er et ferieområde, som er meget efterspurgt på grund af dets skønne natur og muligheden for at holde en ferie i fredfyldte omgivelser og i kort afstand til Vesterhavet, attraktioner og indkøbsmuligheder. Den nærmeste strand er Børsmose Strand, som ligger cirka 10 kilometer fra Jegum, hvor det er tilladt at tage bilen hele vejen ned på strandbredden. Du er desuden tæt på livlige feriebyer som Blåvand, Henne Strand og Vejers Strand, når du holder ferie i Jegum.

Beliggenhed og landskab: Sommerhuse i Jegum ligger i et fredfyldt område i Vestjylland. Der er masser af skov i området, og du er tæt på Filsø, når du holder ferie i Jegum. Du bor desuden i en fornuftig køreafstand til både Ringkøbing Fjord og Vadehavet, som begge er en stor oplevelse for naturelskere.

Indkøb og shopping: Der er en købmandsbutik og en café i Jegum. Det nærmeste større supermarked ligger i Oksbøl, cirka fem minutters kørsel fra Jegum.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Sportspark Blåvandshuk (ca. 5. kilometer)
  • Filsø (ca. 5 kilometer)
  • Børsmose Strand (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Legoland (ca. 60 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, fuglekiggeri og badning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Ål Plantage ved Oksbøl, cirka fem minutters kørsel fra Jegum, og der er tale om en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...