Hold en dejlig og fredfyldt ferie langt væk fra hverdagen

3
icon
icon
icon

Blomstervangen 156, Jegum Ferieland

- Sommerhusnr.: 20900
6 pers.
Antal personer
10000 m.
Nærmeste strand
400 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Rygning tilladt
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

På Blomstervangen 156 ligger dette skønne sommerhus og venter på jer. Huset ligger i udkanten af det skønne ferieområde i Jegum, hvor I har fred og ro til at nyde ferien og hinandens selskab. Her har I en ekstra bonus i form af spa og sauna, og en dejlig stor terrasse til afslapning og leg.

Fantastisk getaway fra hverdagen – med spabad og sauna

Huset er hyggeligt indrettet med god plads. Her kan være op til 6 personer fordelt på 3 fine soveværelser med dejlig god skabsplads, og et åbent køkken- og stueområde, hvor fællesskabet rigtig kan komme i fokus.

Som en ekstra bonus til ferien finder I en sauna og spa i det store badeværelse, som der helt sikkert vil blive sat meget pris på efter en dag ude i det blå eller en hyggelig spadseretur ude i den smukke natur. Uden tvivl et af de bedste getaways fra hverdagen.

Masser af privatliv på terrassen og fine udflugtsmuligheder

Blomstervangen er en del af et skønt og fredfyldt område, og netop dette hus ligger helt i udkanten af området, omgivet af træer. Derfor får I masser af privatliv, og I kan rigtig nyde livet på den åbne terrasse, der går næsten hele vejen rundt om huset.

Mens I daser, kan børnene blive underholdt på den store dejlige græsplæne med gyngestativ og sandkasse. Her er plads til leg og boldspil for alle, også de barnlige sjæle.

Jegums centrum ligger kun 400 meter fra huset, og de fantastiske lange sandstrande ligger kun en lille køretur væk. Vil I på en større udflugt, er Esbjerg helt sikkert et besøg værd. Her er masser af hyggelige caféer og restauranter, museer og ikke mindst shoppingsmuligheder i massevis.

Det siger vores gæster om sommerhuset 20900

DK
D.
sagde , Danmark

Super dejligt og velindrettet sommerhus. Stort badeværelse med alt nødvendigt. Lækkert med et overdækket terrasseareal.

DE
D.
sagde , Wilster

Das Haus ist sehr gefegt und sauber

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir haben eine wundervolle Woche hier verbracht. Das ganze(!) Haus ist vorbildlich sauber und für uns vollumfänglich ausgestattet. Wir haben bei der Buchung übersehen, dass in diesem Haus das Rauchen gestattet ist und haben uns deshalb ganz besonders über ein durchweg sauberes und frisches Haus gefreut.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:100 / 1.500
Byggeår:2004

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (70 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, klinker med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Jegum

Jegum er et ferieområde, som er meget efterspurgt på grund af dets skønne natur og muligheden for at holde en ferie i fredfyldte omgivelser og i kort afstand til Vesterhavet, attraktioner og indkøbsmuligheder. Den nærmeste strand er Børsmose Strand, som ligger cirka 10 kilometer fra Jegum, hvor det er tilladt at tage bilen hele vejen ned på strandbredden. Du er desuden tæt på livlige feriebyer som Blåvand, Henne Strand og Vejers Strand, når du holder ferie i Jegum.

Beliggenhed og landskab: Sommerhuse i Jegum ligger i et fredfyldt område i Vestjylland. Der er masser af skov i området, og du er tæt på Filsø, når du holder ferie i Jegum. Du bor desuden i en fornuftig køreafstand til både Ringkøbing Fjord og Vadehavet, som begge er en stor oplevelse for naturelskere.

Indkøb og shopping: Der er en købmandsbutik og en café i Jegum. Det nærmeste større supermarked ligger i Oksbøl, cirka fem minutters kørsel fra Jegum.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Sportspark Blåvandshuk (ca. 5. kilometer)
  • Filsø (ca. 5 kilometer)
  • Børsmose Strand (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Legoland (ca. 60 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, fuglekiggeri og badning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Ål Plantage ved Oksbøl, cirka fem minutters kørsel fra Jegum, og der er tale om en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...