Skønt sommerhus til 6 personer med spabad og sauna

3.5
icon
icon
icon
icon

Blomstervangen 6, Jegum Ferieland

- Sommerhusnr.: 20902
6 pers.
Antal personer
12000 m.
Nærmeste strand
200 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Skal jeres næste ferie stå på masser af afslapning? Så tag et kig på sommerhuset på Blomstervangen 6 i Jegum. Sommerhuset, der har plads til 6 personer, har både spabad og sauna, der er klar til at forkæle jer med masser af afslapning. I feriehuset er op til 2 hunde også velkomne.

Slap af i spabad og sauna

På jeres ferie skal I selvfølgelig kunne slappe fuldstændig af – og dét har I mulighed for i sommerhuset på Blomstervangen 6. På sommerhusets badeværelse har I et lille wellnessområde med et lækkert spabad og en skøn sauna. Her kan I virkelig slappe af og komme helt ned i gear. Udover badeværelset er der også et gæstetoilet i sommerhuset – både badeværelse og gæstetoilet er udstyret med gulvvarme.

Til hyggelige og afslappende familiestunder er alrummet det perfekte sted, hvor køkken, stue og spiseafdeling er samlet i ét rum. Her kan I være sammen om madlavningen eller læne jer tilbage i sofaerne til en god film. I alrummet har I en brændeovn, der med sin knitren fuldender den hyggelige feriestemning.

Sommerhuset har en energivenlig varmepumpe, der sørger for gode temperaturer og et godt indeklima. I feriehuset har I også gode praktiske faciliteter i form af opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler, så I ikke skal bruge alverdens tid på praktisk husarbejde.

Sandkasse og gynge i haven

Feriehuset har en delvist overdækket terrasse, som I kan nyde de solrige og varme feriedage fra. På terrassen kan I finde jer et godt spot i solen, hvor I kan sætte jer til rette i havemøbler og liggestole med en god bog.

I haven er der gode mulighed for, at børnene kan lege, mens forældrene slapper af på terrassen. I haven er der nemlig både sandkasse og gynger til dem, hvor de kan lege dagen lang. Når det sidste af børnenes energi er ved at være brugt, og dagen lakker mod enden, kan I samles til en lækker grillmiddag på terrassen.

Skøn natur i Jegum

Jegum har masser af skøn natur at byde på, og derfor er det et oplagt feriemål for naturelskere. I området er der godt vandre- og cykelstier, som I kan opleve den smukke natur fra – og jeres hunde vil elske at komme med på tur.

Vil I en tur til stranden, kan I pakke bilen og køre til Børsmose Strand. Her er bilen tilladt på strandbredden. Ved Vesterhavet kan I både nyde lange gåture langs vandet, slappe af på stranden eller hoppe en tur i bølgerne.

Det siger vores gæster om sommerhuset 20902

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir haben, als Wiederholungstäter, ein sehr schönes Ferienhaus mit großem Garten vorgefunden.
Die Ausstattung des Hauses war modern und geschmackvoll. In der Küche gab es nichts was fehlte, ganz im Gegenteil wir sind sehr begeistert.
Alles in allem würden wir jederzeit wieder in dieses schöne, gepflegte Haus.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr gut angelegtes und ausgestattete Ferienhaus in schöner Lage mit schön angelegtem Garten wo kein Wunsch offen bleibt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes Ferienhaus mit tollem Garten ( den wir aufgrund des schlechten Wetters leider viel zu wenig nutzen konnten)
Kaffetrinken unter dem überdachten Aussenbereich des Hauses war möglich und gerne von uns genutzt.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:114 / 1.568
Byggeår:2007

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, carport.

Henter data...

Værd at vide om Jegum

Jegum er et ferieområde, som er meget efterspurgt på grund af dets skønne natur og muligheden for at holde en ferie i fredfyldte omgivelser og i kort afstand til Vesterhavet, attraktioner og indkøbsmuligheder. Den nærmeste strand er Børsmose Strand, som ligger cirka 10 kilometer fra Jegum, hvor det er tilladt at tage bilen hele vejen ned på strandbredden. Du er desuden tæt på livlige feriebyer som Blåvand, Henne Strand og Vejers Strand, når du holder ferie i Jegum.

Beliggenhed og landskab: Sommerhuse i Jegum ligger i et fredfyldt område i Vestjylland. Der er masser af skov i området, og du er tæt på Filsø, når du holder ferie i Jegum. Du bor desuden i en fornuftig køreafstand til både Ringkøbing Fjord og Vadehavet, som begge er en stor oplevelse for naturelskere.

Indkøb og shopping: Der er en købmandsbutik og en café i Jegum. Det nærmeste større supermarked ligger i Oksbøl, cirka fem minutters kørsel fra Jegum.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Sportspark Blåvandshuk (ca. 5. kilometer)
  • Filsø (ca. 5 kilometer)
  • Børsmose Strand (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Legoland (ca. 60 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, fuglekiggeri og badning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Ål Plantage ved Oksbøl, cirka fem minutters kørsel fra Jegum, og der er tale om en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...