Velholdt sommerhus med skøn lukket terrasse og hund tilladt

3
icon
icon
icon

Fyrrekrogen 8, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30010
5 pers.
Antal personer
3500 m.
Nærmeste strand
3300 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Et rigtigt idyllisk feriehusophold venter jer her på Fyrrekrogen 8 i Houstrup. Det klassiske meget velholdte Kalmarhus har de skønneste terrasseforhold og ligger midt i det grønne på en dejlig stor naturgrund med gynger og shelter i haven til børnene. Med både opvaske- og vaskemaskine er det nemt at holde ferie her.  

Hygge med familien foran brændeovn

Med plads til 5 personer og 1 hund er dette hus perfekt til den lille familie, som gerne vil holde en dejlig ferie i det naturskønne Houstrup. Huset emmer af hygge med brændeovn og rustikt træværk, for energibesparende varme sørger en varmepumpe i stuen.

Efter aftensmaden klarer opvaskemaskinen resten så I har god tid til at hygge med familiespil ved spisebordet under de lysgivende veluxvinduer eller hygge foran brændeovnen og evt streame en god film vha. sommerhusets Chromecast – derudover er der naturligvis gratis internet i huset.

Friskluftsgaranti på den lukkede terrasse og i shelter

Et absolut hit er husets dejlige terrasser. Tank sol i læ på den store lukkede sydterrasse eller hyg med grillmad i det dejlige læhjørne på den overdækkede terrasse mod vest. På grunden kan børnene gå på opdagelse, tumle med hunden, gynge eller bygge sandslotte i sandkassen.

Bagerst i haven finder I også en shelter. Her kan I sove under åben himmel, mens stjernerne glimter – det vil helt sikkert også være et hit hos børnene. 

Fyrrekrogen 8 ligger ikke langt fra både legeplads og campingplads med minibutik til rundstykkehentning. Området har masser af stisystemer og I er hurtigt til fods i både skov og hede. Den fine strand er, ligesom indkøbsmulighederne, kun et par bilminutter væk.

Familien vil sikker nyde nærheden til udflugtsmål som fx Bork Vikingehavn og -legeland og badeland. Houstrup ligger ud til Blåbjerg plantage, som er et super sted til aktiv-ferie og for naturelskerne. Her er masser af ridemuligheder, cykelruter og vandrestier.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30010

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein älteres aber sehr gemütliches Haus. Ideal für eine kleine Familie oder zwei Personen.
Es bietet alles, was man benötigt und ließ keine Wünsche offen.
Die Umgebung ist traumhaft und lädt zu ausgiebigen Erkundungen ein.
Ein Spielplatz ist nur wenige Minuten entfernt

DE
D.
sagde , Deutschland

Es ist ein kleines, feines Ferienhaus. Gut geeignet für die kleine Familie die es gemütlich mag. Die Terrassen sind sehr schön und das Haus ist ruhig gelegen. Der Kamin im Wohnzimmer heitzt hervorragend. Wir empfehlen es gerne weiter.

DE
D.
sagde , Deutschland

Es ist ein sehr gemütliches kleines Ferienhaus und mit Liebe eingerichtet. Der gesamte Aussenbereich ist perfekt. Nahezu uneinsehbar und sehr gepflegt. Wir haben es wieder für den nächsten Urlaub gebuchtSoverum:3
Bolig-/Grundareal:74 / 1.850
Renoveret / Byggeår:1996 / 1973

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Barnestol, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Havemøbler, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...