Sommerhus i Houstrup med spabad på 4121 m² stor grund

4
icon
icon
icon
icon

Mosevejen 12, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30050
6 pers.
Antal personer
3000 m.
Nærmeste strand
3500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

I Houstrup, lige ud til ​​Blåbjerg Klitplantage, som er populær blandt naturelskere, vandrere og cyklister, finder du dette smukke og rolige sommerhus på Mosevejen 12 med plads til 6 personer. De ekstra faciliteter, som boblebad, opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler er et yderligere plus oveni den fantastiske beliggenhed. Dette sommerhus i Houstrup er udstyret med 4 soveværelser og 2 badeværelser, så det ikke kun er ideelt til en klassisk familieferie, men også til en ferie med vennerne.

Hyggeligt indrettet med brændeovn og spabad

I alt 137 m² med 4 soveværelser, 2 badeværelser med gulvvarme og en stue, med åben adgang til spisepladsen. Plads nok til at I alle 6 kan være sammen og samtidig lave noget hver for sig. Det lille, men veludstyrede køkken ligger lige ved siden af spise​​stuen.

Et af de 2 badeværelser er endda udstyret med boblebad. Som du kan se, behøver du ikke undvære wellness på en ferie på den danske vestkyst. Især efter en lang gåtur på stranden eller i skoven er der næsten intet bedre end at ligge i det varme, boblende vand og lade dine tanker løbe frit.

Længes I efter endnu mere varme og hygge? Enten kan I tænde ild i brændeovnen, slå fødderne op og se flammerne danse, eller I kan vælge den praktiske mulighed for at opvarme sommerhuset med en energibesparende varmepumpe – billig, hurtig og nemt.

Vidunderlig roligt og placeret midt i naturen

Feriehuset i Houstrup har en rigtig god beliggenhed på Mosevejen 12. Lige i udkanten af ​​det hyggelige sommerhusområde og direkte forbundet med den smukke Blåbjerg Klitplantage, hvor der er en række vandre- og cykelstier. Hvis I er glade for cykelferie i Danmark, skal I prøve cykelstierne, der fører dig over til Henneby og videre til Henne Strand eller på mountainbike-stierne.

Sommerhuset har også en terrasse, der er udstyret med havemøbler, liggestole og grill. Derudover er terrassen delvis overdækket, så I kan sidde beskyttet og nyde den friske luft, selv på meget solrige, men også på let overskyede dage. Lyt til træernes raslen, fuglenes kvidren og måske får I et besøg af en hjort, egern eller ræv, der har deres hjem i den tilstødende plantage.

Den lange strand langs Vesterhavet kan nås på kort tid i bil eller til fods. Vejen dertil fører dig forbi skove, lyngområder og imponerende klitter, hvorfra du har en fantastisk udsigt over omgivelserne og det brølende Vesterhav. Der er indkøbsmuligheder på den nærliggende campingplads, men også i Nørre Nebel, hvor der er flere supermarkeder og andre skønne butikker.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30050

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus hat eine sehr gute Aufteilung und bietet alles was man für einen erholsamen Urlaub braucht.
Absolute Ruhe.

DE
D.
sagde , Börnsen

Traumhafte Lage mit absoluter Ruhe…

DE
D.
sagde , Börnsen

Die Lage des Hauses ist ein Traum, die Größe des Grundstücks bemerkenswert, wie auch die Raumaufteilung mit dem zentralen Essbereich.
Für uns das perfekte Haus, wenn auch die Ausstattung ein wenig in die Jahre gekommen ist.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:137 / 4.121
Byggeår:2003

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, garage.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...