Sommerhus med spændende arkitektur, sauna og spabad

4
icon
icon
icon
icon

Vestervang 23, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30656
6 pers.
Antal personer
5500 m.
Nærmeste strand
1800 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

På Vestervang 23 finder I dette spændende sommerhus. Den enestående arkitektur og den kærlige indretning gør, at I vil føle jer velkomne fra første øjeblik, og de lyse og flotte omgivelser byder på plads til hele 6 personer og hunden. I den store have er der god plads til leg, spil og solbadning på terrassen, og husets spabad og sauna vil sørge for ekstra meget afslapning.

Føl jer godt tilpas – og slap af i spa og sauna

Det fine sommerhus er indrettet med både kærlighed og personlighed, og her er en helt speciel fredfyldt atmosfære, som vil byde jer varmt velkommen fra første ferieøjeblik. Husets centrum er spisestuen, som hænger sammen med det veludstyrede køkken. Her kan fællesskabet rigtig komme i centrum, når der sammen skal tilberedes lækre feriemiddage, spilles kort, eller slappes af foran den knitrende brændeovn.

Store vinduer sørger for, at der slipper masser af lys ind og gør omgivelserne endnu venligere, og I har samtidig udsigt til den store have. Især på de kølige feriedage vil husets sauna og spabad blive brugt flittigt, og her får I for alvor mulighed for at tanke nye kræfter og glemme hverdagens stress og jag.

Stor naturgrund i det rolige Houstrup

Hos naturelskerne vil Houstrup falde i rigtig god jord – huset her ligger tæt på den enestående Blåbjerg Plantage, omgivet af en stor græsplæne og høje træer. Mens I drikker en kop friskbrygget kaffe på den afskærmede terrasse, kan både børnene og hunden få lov til at tumle i haven, hvor der også står en sandkasse og et gyngestativ klar.

Har I hunden med på ferie, er der også massevis af gode vandrestier i området, som snoer sig gennem de tætte fyrreskove, det lyngbeklædte klitlandskab og hele vejen til den kilometerlange sandstrand. Det maleriske og rolige landskab er et herligt getaway fra hverdagen, og her kan I ånde ud og slå hovedet fra for en stund.

Skal der ske noget nyt, kan I tage en cykeltur til Henne Strand eller en udflugt til Vikingehavnen i Bork – her er noget for alle.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30656

DK
D.
sagde , Danmark

Godt indrettet hus med dejlig lukket terrasse. Dejlig roligt kvarter.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes Ferienhaus, dass alles hat was man im Urlaub braucht. Die geschlossene Terrasse ist ideal für kleine Kinder und/oder Hunde. Das Haus liegt in einer ruhigen Gegend mit Zugang zu einem kleinen See – sehr idyllisch.

DE
D.
sagde , Deutschland

Man fühlt sich in dem haus sofort wohl, es kommt einen vor als wäre man schon ewig hier.
Der Garten ist sauber und ordentlich und man kann sich super entspannen auf der Terrasse und die Vögel zu hören.
Selbst paar kleine wege führen zu einem wunderschönen Teich wo man morgens schön frühstücken kann.
Einfach super gemütlich

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:78 / 1.730
Byggeår:1997

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker med gulvarme i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...