Femstjernet feriehus med udespa, sauna og aktivitetsrum i Houstrup

5
icon
icon
icon
icon
icon

Solvang 28, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30678
10 pers.
Antal personer
4100 m.
Nærmeste strand
3450 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
5 pers.
Udendørs spa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

I Houstrup finder I dette lækre femstjernede feriehus, der er perfekt til den store familie eller til vennerne, der trænger til en afslappende ferie sammen. Sommerhuset rummer plads til 10 personer og 2 hunde. Her kan I nyde en ferie, hvor der både er mulighed for masser af aktiviteter og underholdning i sommerhusets aktivitetsrum med bl.a. kombineret pool- og bordtennisbord eller en god omgang afslapning i udespaen på den store terrasse og i saunaen.

Underholdning for alle aldre med aktivitetsrum og sauna

Sommerhuset på Solvang 28, der er bygget i 2020, har en moderne og stilfuld indretning, der indbyder til en lækker luksusferie, hvor der er rig mulighed for at lave en masse ting sammen. Sommerhusets fællesområde er oplagt til både fælles madlavning, spilleaftener omkring spisebordet og en hyggelig filmaften i sofaen, alt imens brændeovnen sørger for god temperatur og hyggelig stemning.

I dette feriehus går I ikke ned på underholdning, og der er aktiviteter for alle aldre. Feriehuset har et aktivitetsrum, hvor I kan få mange timer til at gå med at spille Playstation eller afholde turneringer i pool og dart.

Sommerhuset er indrettet med 5 soveværelser, hvoraf 2 af dem er at finde i annekset, hvor I også finder det ene af sommerhusets 2 badeværelser. På badeværelset i hovedhuset er der en lækker sauna, hvor I kan blive varmet godt igennem efter en tur i det forfriskende Vesterhav.

Lækker, delvist overdækket terrasse med udendørs spabad

Sommerhuset har en stor lækker terrasse, der er delvist overdækket, hvor I finder en række lækre faciliteter. Her kan I forkæle jer selv med en tur i udespaen, hvor I kan nyde det varme, afslappende vand med en udsigt over den smukke og rolige natur, som sommerhuset er omgivet af. Desuden er der en udendørs bruser på terrassen, hvor I kan skylle jer inden en tur i udespaen eller efter en tur på stranden.

På terrassen er der liggestole, havemøbler og grill, og I kan derfor nyde de varme sommerdage fuldt ud, mens I er i sommerhuset. I kan ligge og suge solens stråler til jer i liggestolene om dagen, og om aftenen kan I samles i havemøblerne og nyde en lækker middag, der er lavet på grillen.  

Afslappende omgivelser tæt på Vesterhavet

Houstrup er et skønt område, der emmer af afslapning, og det er perfekt for både store og små. Området er oplagt for jer, der ønsker at være aktive under jeres ferie, og især hvis I kan lide at cykle, er Houstrup det perfekte feriemål.

Nærmeste indkøbsmulighed ligger blot 900 meter fra sommerhuset. 4 kilometer fra sommerhuset ligger det skønne Vesterhav, som det kun tager få minutter at køre til i bilen, som I kan parkere ved strandopgangen. Her er det oplagt at tage en dukkert på de varme sommerdage for at blive kølet af eller nyde en gåtur langs vandet i al slags vejr.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30678

DE
D.
sagde , Deutschland

Es handelt sich um ein sehr gut ausgestattetes modernes Ferienhaus, das perfekt für Familienurlaube geeignet ist.

DE
D.
sagde , Deutschland

Dieses Top-Ferienhaus lässt wahrlich keine Wünsche offen. Besonders hervorzuheben ist die Küche, die zum Cooking Event geradezu einlädt. Dann selbstverständlich der Whirlpool draussen und der Billiard-Raum. Ein Haus, das insgesamt schwer begeistert!

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist in einem Top Zustand und wirklich gut geeignet für zwei oder drei Familien mit Kindern. Der Außenbereich ist toll angelegt und das Trampolin ein echtes Highlight für die Kinder.

Se flere anmeldelser


Soverum:5
Bolig-/Grundareal:146 / 1.339
Byggeår:2020

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, Billard, Bordtennis, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, redskabsrum, Ladestik til el-bil, Udespa.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...