Familievenligt sommerhus med sauna og spa i Bork Havn

5
icon
icon
icon
icon
icon

Kornblomstvænget 30, Bork Havn

- Sommerhusnr.: 35084
8 pers.
Antal personer
1300 m.
Nærmeste strand
1200 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Dette moderne sommerhus, som er bygget i 2021, er beliggende på en rolig grund for enden af ​​en blind vej, på Kornblomstvænget 30. Her er der plads til den store familie eller mange gode venner, for sommerhuset egner sig til op til 8 personer og 2 hunde på de over 120 m². De 3 badeværelser er særligt attraktive, da de afhjælper køen til badet om morgenen. Højdepunktet er ikke kun den rolige og familievenlige beliggenhed, men også de lækre faciliteter som sauna, spabad, udendørs bruser, lademulighed til elbilen og masser af plads på den 1237m2 store grund.

Ren afslapning tæt på naturen – familievenlig beliggenhed i Bork Havn

Den lille og til tider fejlagtigt oversete by, Bork Havn, er en perle ved Ringkøbing Fjord. Især familier med børn føler sig hjemme i det rolige sommerhusområde her. Den attraktive beliggenhed lige ved Ringkøbing Fjord gør, at I ikke har langt til havnen, små badeområder, caféer og restauranter, gode udflugtsmuligheder samt den korte afstand til Vesterhavet er et godt udgangspunkt for en ferie på Danmarks vestkyst.

Plads til 8 personer – 3 badeværelser – sauna, spabad og udendørs bruser

Feriehuset i Bork har plads til op til 8 personer og 2 hunde. Hvorfor ikke planlægge en ferie på den danske vestkyst med dine bedste venner? Takket være de 3 badeværelser, hvoraf 2 er direkte knyttet til et soveværelse, er der også mulighed for privatliv.

Har I brug for lidt wellness? Intet problem – I har ikke kun en sauna i sommerhuset, men også et spabad. Især på køligere aftener eller efter en lang dag i den friske luft, er der næsten ikke noget bedre end at forkæle sig selv lidt med en lille pause fra hverdagens travlhed og bare nyde saunaens beroligende varme og de behagelige boblende vand i spabadet.

Hvis I hellere vil have lidt afkøling – det være sig mellem saunaturene eller på en varm sommerdag – kan I bruge det udendørs brusebad.

Godt og komfortabelt indrettet – perfekt til familier

Sommerhuset, der blev bygget i 2021, tilbyder ikke kun en rolig og familievenlig beliggenhed. Sommerhuset er også udstyret med vaskemaskine, tørretumbler og opvaskemaskine, der især tiltaler familier med børn. En moderne varmepumpe sikrer behagelige temperaturer. Feriehuset har gulvvarme, så kolde fødder er ikke en mulighed her!

Den afskærmede og delvist overdækkede terrasse inviterer jer til at tilbringe mange timer i den friske luft. Mens børnene og hundene hygger sig på grunden, kan I tænde op i grillen og tilberede et lækkert måltid. Efter maden kan I gå en tur i den omkringliggende natur. Bag sommerhuset fører en fantastisk vandresti til en lille jollehavn, som du helt sikkert bør besøge. Glæd dig til en dejlig og afslappende ferie i Bork.

Der er opsat en shelter i haven, så tag en uforglemmelig overnatning i det fri. Se om I kan tyde stjernebillderne og vågn op til fuglesang. mens den friske luft killer i næsen.

Det siger vores gæster om sommerhuset 35084

DE
D.
sagde , Deutschland

Super gepflegtes Ferienhaus mit super Comfort und Ambiente. Ein schönes Grundstück, super geeignet für groß und klein.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist sehr schön und Einladend .
Alles auf den neusten Stand , wir haben uns sehr wohl gefühlt. Es fehlte uns an nichts .

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist schön und stilvoll eingerichtet.Die Küche mit allem ausgestattet, von Mikrowelle, Gefrierschrank bis Weinflaschenöffner, alles vorhanden.
Betten und Matratzen hervorragend.
Super auch die Badezimmer.
Wir als Hundbesitzer haben besonders das große eingezäunte Grundstück geschätzt.

Wir haben keine Verbesserungsvorschläge, das Haus ist perfekt

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:122 / 1.237
Byggeår:2021

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

Tømmespa, 3 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

8 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, klinker med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, gynge, redskabsrum, Ladestik til el-bil, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Bork Havn

Bork Havn er et populært ferieområde, som ligger ved Ringkøbing Fjord i den vestlige del af Danmark. Her bor du i en hyggelig og levende by med sin egen fjordhavn. Der er mulighed for at bade i fjorden fra stranden både nord og syd for havnen. Et Sommerhus i Bork Havn er samtidig et ideelt sted at holde ferie i, hvis du er til vandsport som fx vindsurfing, og er du til lystfiskeri, bor du mindre end en halv times kørsel fra naturskønne Skjern Å, hvor der er gode chancer for at fange en laks eller en ørred.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Bork Havn, bor du i hyggelige omgivelser i et område, der er præget af sin beliggenhed ved Ringkøbing Fjord. Du bor samtidig tæt på fuglereservatet Tipperne og på Skjern Å, ligesom du kan komme til Vesterhavet på cirka 20 minutter i bil.

Indkøb og shopping: Der ligger en købmandsbutik i Bork Havn, som har et stort udvalg af dagligvarer, og hvad du ellers har brug for på din ferie. Der er også flere gode spisesteder og enkelte specialbutikker i byen. De nærmeste større byer er Nymindegab og Nørre Nebel.

Oplevelse og udflugtsmål:

Bork Vikingehavn
Fuglereservatet Tipperne (ca. 10 kilometer)
Blåbjerg Klitplantage (ca. 15 kilometer)
• Skaven Havn (ca. 15 kilometer)
• Skjern Å (ca. 20 kilometer)
Lyngvig Fyr (ca. 35 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab. Det tager cirka ti minutter i bil at komme til hundeskoven fra Bork Havn. Der ligger også en hundeskov i Tarm og en ved Skjern Å, begge cirka 25 minutters kørsel fra Bork Havn.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...