Lyst og indbydende sommerhus til 4 personer i Bork

3.5
icon
icon
icon
icon

Blomstervænget 4, Bork Havn

- Sommerhusnr.: 35147
4 pers.
Antal personer
1100 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Er I en lille familie eller et par, der er på udkig efter et skønt sommerhus til jeres næste ferie? Så bør I tage et kig på dette lyse, indbydende og renoverede sommerhus på Blomstervænget 4 i Bork, hvor op til 4 personer sammen kan holde en hyggelig ferie.

Lys, hyggelig og indbydende indretning

Der vil ikke gå mange øjeblikke, fra I først træder ind i feriehuset på Blomstervænget 4, til I mærker den dejlige ferieatmosfære, som feriehuset rummer. Her møder I en lys, indbydende og hyggelig indretning med højt til loftet og et skønt lysindfald.

Det, i 2022, renoverede sommerhus er 56 kvadratmeter stort, og her venter jer 2 gode soveværelser, hvoraf det ene er indrettet med en dobbeltseng, og det andet er indrettet med 2 enkeltsenge. Derudover har I 1 badeværelse med gulvvarme i feriehuset.

Det store samlingspunkt og hjertet i sommerhuset er alrummet. Med den åbne forbindelse mellem køkken, stue og spiseplads kan I nyde hinandens selskab, selv når nogle står for madlavningen i køkkenet, og andre tager en slapper i sofaen.

Afskærmet terrasse, sandkasse og gynge

På sommerhusets udeområde er der tænkt på både store og små, så I alle kan nyde de solrige feriedage udendørs. Til familiens yngste er der en sandkasse og et gyngestativ i haven, som de helt sikkert vil få glæde af på ferien.

Mens børnene har fuld gang i at gynge og bygge sandslotte i haven, kan I andre finde en god plads på den afskærmede terrasse, hvor I kan sætte jer godt til rette i havemøbler og liggestole og slappe af med lyden af børnenes leg og fuglefløjt i baggrunden.

Er vejret stadig lunt om aftenen, kan I samle familien på terrassen, hvor I kan tilberede aftensmaden på gasgrillen.

Oplevelser i Bork

Fra sommerhuset på Blomstervænget 4 har I kun 1,5 kilometer til stranden ved Bork Havn, hvor I har mulighed for at bade i Ringkøbing Fjord. I kan også tage ud at besøge Bork Vikingehavn, hvor I kan opleve, hvordan livet i vikingetiden var.

Det siger vores gæster om sommerhuset 35147

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus liegt günstig zwischen Nymindegab, Houstrup und Nørre Nebel. Es ist perfekt für 2 Personen und Hund, evtl noch 1 – 2 Kinder. Das Haus ist gemütlich eingerichtet und die Küchen – Ausstattung ist gut. Im Garten ist eine Sandkiste und Schaukel vorhanden, im Schuppen sind Spielsachen. Die Terrassenmöbel sind schön, gute und saubere Auflagen. Alles ist gepflegt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist sehr schön eingerichtet und verfügt, vor allem in der Küche, über alles was man braucht, gutes Geschirr, schöne Gläser usw. Es hat ein schönes und gepflegtes Grundstück. Perfekt für 2 Personen oder 2 Erwachsene und 2 Kinder

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist perfekt geeignet für zwei bis drei Personen. Sehr liebevoll und modern eingerichtet. Alles was man braucht, ist vorhanden und super sauber.

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:56 / 1.212
Renoveret / Byggeår:2022 / 2006

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, redskabsrum, carport, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Bork Havn

Bork Havn er et populært ferieområde, som ligger ved Ringkøbing Fjord i den vestlige del af Danmark. Her bor du i en hyggelig og levende by med sin egen fjordhavn. Der er mulighed for at bade i fjorden fra stranden både nord og syd for havnen. Et Sommerhus i Bork Havn er samtidig et ideelt sted at holde ferie i, hvis du er til vandsport som fx vindsurfing, og er du til lystfiskeri, bor du mindre end en halv times kørsel fra naturskønne Skjern Å, hvor der er gode chancer for at fange en laks eller en ørred.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Bork Havn, bor du i hyggelige omgivelser i et område, der er præget af sin beliggenhed ved Ringkøbing Fjord. Du bor samtidig tæt på fuglereservatet Tipperne og på Skjern Å, ligesom du kan komme til Vesterhavet på cirka 20 minutter i bil.

Indkøb og shopping: Der ligger en købmandsbutik i Bork Havn, som har et stort udvalg af dagligvarer, og hvad du ellers har brug for på din ferie. Der er også flere gode spisesteder og enkelte specialbutikker i byen. De nærmeste større byer er Nymindegab og Nørre Nebel.

Oplevelse og udflugtsmål:

Bork Vikingehavn
Fuglereservatet Tipperne (ca. 10 kilometer)
Blåbjerg Klitplantage (ca. 15 kilometer)
• Skaven Havn (ca. 15 kilometer)
• Skjern Å (ca. 20 kilometer)
Lyngvig Fyr (ca. 35 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab. Det tager cirka ti minutter i bil at komme til hundeskoven fra Bork Havn. Der ligger også en hundeskov i Tarm og en ved Skjern Å, begge cirka 25 minutters kørsel fra Bork Havn.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...