Skønt sommerhus i Henne Strand – til rolige stunder

3
icon
icon
icon

Gøgevej 12, Henne Strand

- Sommerhusnr.: 40662
6 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
700 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi

Dette skønne sommerhus på Gøgevej 12 i Henne Strand er det ideelle valg for jer, der ønsker en kombination af hjemlig hygge og moderne faciliteter. Med brændeovn, gynger til børnene, plads til jeres hund og moderne bekvemmeligheder som opvaskemaskine og vaskemaskine, er der lagt op til en afslappende og minderig ferie for op til 6 personer, tæt på vestkystens enestående natur.

Naturskøn beliggenhed

Sommerhuset ligger blot 800 meter fra det skønne Vesterhavet og 700 meter fra indkøb, hvilket giver jer nem adgang til både strandture og daglige fornødenheder. På sommerhusets grund kan børnene more sig med gyngen, mens I slapper af på havemøblerne på terrassen. Den omkringliggende naturgrund inviterer til bare at nyde den friske havluft, roen og freden. Beliggenheden giver jer mulighed for at udforske de naturskønne omgivelser med lethed, hvad enten det er en morgenløbetur langs stranden eller en afslappet eftermiddag med en picnic: her kan I kombinere afslapning med eventyr, alt efter hvad I føler for på jeres ferie.

Tid til hygge og afslapning

Atmosfæren er både indbydende og afstressende, og I vil hurtigt føle jer som hjemme, når I træder ind ad døren. Inde i sommerhuset er der en hyggelig stue, hvor I alle kan samles om den knitrende brændeovn, som skaber en dejlig stemning på kølige aftener. I stuen er der rigeligt med plads til alle, hvor I kan nyde en god bog, spille spil eller bare hygge jer sammen. Og hvis I har en firbenet ven, skal I ikke bekymre jer; det er tilladt at have én hund med, og kan hele familien kan tage af sted på ferie uden at efterlade nogen hjemme.

Sommerhuset er udstyret med en række praktiske bekvemmeligheder, der vil gøre jeres ophold yderst behageligt. I køkkenet finder I en opvaskemaskine, hvilket gør oprydningen samt opvask let og hurtigt. Der står også en vaskemaskine til rådighed, og kan I få vasket jeres tøj under ferien. En luft til luft varmepumpe sikrer, at I har den ønskede temperatur året rundt, mens gulvvarmen på badeværelset giver ekstra komfort på de køligere dage.

En uforglemmelig ferieoplevelse i Henne Strand

Badebyen Henne Strand er et hyggeligt sted med gode shoppingmuligheder og spisesteder. Beliggenheden direkte ved det brusende Vesterhav med det typiske klitlandskab og skønne plantager indbyder til smukke gå-, cykel- og mountainbiketure. Også er der mulighed for at spille golf, tage på rideture, lave glaskunst og mange andre spændende ting i den nærmeste omgivelse.

 

 



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:58 / 1.597
Byggeår:1966

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, MTB & cykelture, badning, lystfiskeri, golf, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...