Dejligt sommerhus med spabad og sauna i Henne Strand

4
icon
icon
icon
icon

Hjelmevej 83, Henne Strand

- Sommerhusnr.: 40712
6 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
1300 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Her på Hjelmevej 83 i Henne Strand står dette dejlige sommerhus og venter på jer! Sommerhuset rummer plads til op til 6 personer og udgør derfor en ideel ferieadresse for en familie eller flere par. I dette sommerhus kommer I ikke til at mangle afslapning på jeres ferie; her er nemlig både spabad og sauna. Med en beliggenhed kun 800 meter fra stranden bor I heller ikke langt fra Vesterhavets smukke sandstrande og brusende bølger.

Lys og rummelig indretning – badeværelse med spabad og sauna

På sommerhusets i alt 143 kvadratmeter er der god plads til alle 6 feriegæster. I sommerhuset finder I hele 3 soveværelser, der alle er indrettet med dobbeltsenge. Derudover er der 2 badeværelser i sommerhuset, så I behøver ikke at bekymre jer om kø om morgenen – og takket være gulvvarmen i badeværelserne er der heller ingen risiko for kolde fødder.

På det ene af sommerhusets 2 badeværelser finder I desuden et lille wellness-område, der byder på både spabad og sauna – her er der rig mulighed for at komme helt ned i gear og for at få ladt batterierne op langt væk fra hverdagens stress og jag.

Det store samlingspunkt i sommerhuset er stuen, der ligger i åben forbindelse med spisestue og køkken. Her kan I samles til mange hyggelige feriestunder – blandt andet med film, som I kan streame via Chromecasten – eller til atnyde en stille stund med en god bog i alkoven. Pilleovnen i stuen sætter prikken over i’et med sin knitren og varme. I stuen har I desuden gulvvarme, så ingen kommer til at fryse fødderne.

For at I kan tilbringe mest muligt af jeres ferietid sammen, skal ferietiden selvfølgelig ikke bruges på praktisk husarbejde. I dette sommerhus har I både opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler, der hjælper jer med det praktiske arbejde – så kan I bruge tiden på hyggelige stunder i stedet. Sommerhuset har desuden en varmepumpe, der på energivenlig vis sørger for et godt indeklima.

Stor terrasse – sandkasse og gynge til de mindste

Omkring det meste af sommerhuset løber en stor terrasse, som I kan tilbringe feriens solrige dage på. På terrassen står der både havemøbler og liggestole klar til jer, så I kan finde jer godt til rette på et godt solspot.

Mens der er afslapning på programmet på terrassen, kan børnene lege. Til dem er der både en sandkasse og en gynge, som de helt sikkert vil få stor glæde af på jeres ferie.

Når aftenen så småt begynder at nærme sig, kan I tænde op i grillen og gøre klar til aftenens middag, som I kan nyde på terrassen.

Kun 800 meter fra Vesterhavet

Når I holder ferie i sommerhuset på Hjelmevej 83, bor I ikke langt fra Vesterhavet – faktisk er det kun 800 meter, til den lange, smukke sandstrande og de brusende, blå bølger. Det vil ikke tage jer lang tid at gå til stranden – så på de varme feriedage vil I hurtigt kunne få jer en frisk dukkert i havet.

I har desuden blot 1,3 kilometer til jeres nærmeste indkøbsmulighed i Henne Strand. I byen finder I både et supermarked og flere specialbutikker, I kan handle ind hos. Derudover er der også skønne spisesteder, der står klar med god mad, når I selv vil slippe for at lave mad.

Det siger vores gæster om sommerhuset 40712

DK
D.
sagde , Danmark

Et skønt og rummeligt sommerhus til plads med børn.

DE
D.
sagde , Deutschland

Geräumiges, helles und gemütliches Haus. Geschmackvoll eingerichtet. Schön ruhig gelegen, wo man gut entspannen kann und der Alttag vor der Tür bleibt.
Kommen sehr gerne wieder.

DE
D.
sagde , Nürensdorf

Exactly as advertised. Spacious, clean and very welcoming We felt at home right away and are already looking forward to next year, hopefully we can secure the same house.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:143 / 2.706
Byggeår:2006

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker Trægulv med gulvarme i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, MTB & cykelture, badning, lystfiskeri, golf, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...