Lækkert, strandnært sommerhus med udespa og sauna

5.5
icon
icon
icon
icon
icon
icon

Musvågevej 16, Henne Strand

- Sommerhusnr.: 40724
8 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
300 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
6 pers.
Udendørs spa
Udesauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Velkommen til dette ekstravagante feriehus ved Henne Strand. Her er spabad, sauna og aktivitetsrum, så alle ønsker kan opfyldes. Der er plads til 8 personer på dette i alt 188 kvm store sommerhus, som er bygget i 2023. Ideelt til flere par eller en større familie og gratis slutrengøring er inkluderet, så I kan nyde jeres ferie til det sidste.

Moderne indretning med aktivitetsrum

Så snart I træder ind i det åbne opholdsrum på Musvågevej 16, vil I bemærke den lyse og venlige indretning. Det store vinduesparti giver et fint lysindfald og en fantastisk feriestemning. I den komfortable sofa kan I se jeres yndlingsfilm via Chromecast, eller slappe af med en god bog. Ved det store spisebord kan I samles til en hyggelig spilleaften, imens ilden knitrer i gaspejsen.

Det åbne køkken har en opvaskemaskine, en mikrobølgeovn og en køle- og fryseskabskombination. Her kan I tilberede lækre måltider – eventuelt lave en fælles madlavningsaften, hvor I har tema med fisk eller lokale delikatesser.

De 4 soveværelser er ideelt fordelt i feriehuset, så I nemt kan trække jer tilbage, når som helst for lidt privatliv eller en middagslur. Værelserne er alle udstyret med komfortable dobbeltsenge. Samtidig er der et badeværelse med gulvvarme i begge ender af sommerhuset, så I ikke behøver at stå i kø til morgenbadet.

De konkurrencemindede kan brænde en masse energi i det store aktivitetsrum, som rummer billard, bordtennis samt en ægte Arcade spillemaskine. Og dem, der gerne vil nyde at se på, kan blot slappe af i den skønne alkove, der er placeret i dette flotte aktivitetsrum.

Moderne hvidevarer som vaskemaskine og tørretumbler står også til rådighed for jer i ferien, så I kan komme hjem med rent og tørt tøj.

Fantastisk terrasse med udendørs boblebad og sauna

På den smukke terrasse har I god plads til at nyde de mange solskinstimer. Der er komfortable havemøbler og liggestole til rådighed, så I kan slappe af. Et højdepunkt er udendørs sauna og spa. Gå en kort tur ned til den fantastiske strand ved Vesterhavet, nyd stranden og luften, og gå tilbage igennem byen med sine mange hyggelige butikker.

Under den overdækkede del af terrassen kan I samles og slutte dagen af med lækker grillmad og en flaske vin. Med udsigt til naturen kan I svede i saunaen, køle jer af under udendørs-bruseren og slutte af i det boblende vand i spaen. Hvad mere kan man ønske sig?  

Skønt ferieområde Henne Strand

Henne Strand er et meget populært ferieområde på den danske vestkyst. Her er indkøbsmuligheder, caféer og restauranter og selvfølgelig en skøn sandstrand. Omgivelserne omkring Henne er præget af smukke hede- og klitområder, hvor I kan få et indblik i naturens mangfoldighed. I kan glæde jer til en skøn og afslappende ferie her.

Det siger vores gæster om sommerhuset 40724

DK
D.
sagde , Danmark

Et dejligt lyst og rummeligt hus med rigtig god beliggenhed i forhold til strand og indkøb

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein wunderschönes nagelneues Ferienhaus, das keine Wünsche übrig lässt. Großzügige Terrassen, ausreichend möbliert. Der große Whirlpool auf der Sonnenterrasse ist das i-Tüpfelchen.
Nah am Zentrum und trotzdem ruhig gelegen.
Wir kommen in den nächsten Osterferien wieder!

DE
D.
sagde , Deutschland

Dieses Ferienhaus lässt keine Wünsche offen. Sehr gut für den Urlaub im Sommer oder Winter geeignet. Moderne und hochwertige Einrichtungen.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:188 / 1.256
Byggeår:2023

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Udesauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Billard, Bordtennis, klinker med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, redskabsrum, Chromecast, Udespa, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, MTB & cykelture, badning, lystfiskeri, golf, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...