Hyggeligt sommerhus til 6 personer med brændeovn i Henne

4
icon
icon
icon
icon

Granvej 11, Henne

- Sommerhusnr.: 40728
6 pers.
Antal personer
1200 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Hvis I er på udkig efter et hyggeligt feriehus til jeres næste familieferie, så tag et kig på feriehuset på Granvej 11 i Henne. Det firestjernede feriehus rummer en hyggelig og lys indretning med brændeovn og gulvvarme i hele huset, hvor I kan holde en skøn ferie i Henne. I feriehuset er jeres hund også velkommen!

Hyggelig og lys indretning

I sommerhuset på Granvej 11 i Henne er der ingen tvivl om, at I vil kunne holde en skøn ferie med familien. Her bliver I budt velkommen af en hyggelig og lys indretning, hvor I hurtigt vil føle jer godt tilpas.

Sommerhusets køkken, stue og spiseplads er forenet i alrummet, som helt sikkert vil blive jeres store samlingspunkt på ferien. I alrummet kan I samles om at lave mad, spille spil og se film – I kan endda streame jeres favoritfilm via Chromecasten. Alt imens fuldender brændeovnen feriestemningen med sine knitrende flammer i baggrunden.

I feriehuset er det ikke kun brændeovnen, der sørger for dejlig varme. Både i stuen, værelser, gang og på badeværelset kan I også nyde godt af gulvvarmen.

I sommerhuset venter jer 3 gode soveværelser, som I kan søge mod, når I trænger til at samle energi til de næste feriedage. Soveværelserne er indrettet med i alt 2 dobbeltsenge og 2 enkeltsenge, som I kan få jer en god nats søvn i.

Slap af i solen på terrassen

I skal selvfølgelig ud at nyde det, når ferievejret er i top, og solen står højt på himlen. På disse dage kan I rykke ud på sommerhusets terrasse, hvor I kan finde jer et godt solspot, læne jer tilbage i havemøblerne og liggestolene og bare slappe helt af. Skulle I få brug for at sidde i skyggen for en stund, kan I rykke ind under den overdækkede del af terrassen.

Som det efterhånden bliver det til at lave aftensmad, kan I tænde op i feriehusets grill, hvorpå I kan stege nogle saftige bøffer, som I kan nyde med en god vin til.

Besøg det fantastiske, smukke Vesterhav

Feriehuset på Granvej 11 i Henne er beliggende blot 1,2 kilometer fra det fantastiske, smukke Vesterhav, som er værd at besøge. Her kan I både gå ture langs stranden, bade i havet, bygge sandslotte og meget mere.

Kun 800 meter fra feriehuset ligger jeres nærmeste indkøbsmulighed. I Henne Strand har I mulighed for at købe ind i supermarkedet og specialbutikkerne, og så byder byen desuden på forskellige spisesteder og iscaféer, som I kan besøge i løbet af jeres ferie.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:100 / 1.530
Renoveret / Byggeår:2022 / 1978

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, klinker med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, MTB & cykelture, badning, lystfiskeri, golf, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...