Skønt feriehus tæt på stranden med fantastisk havudsigt

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Musvågevej 30, Henne Strand

- Sommerhusnr.: 40753
6 pers.
Antal personer
250 m.
Nærmeste strand
300 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Drømmer I om at kunne se ud over Vesterhavets bølger – blot ved at sidde på terrassen eller måske endda fra sofaen? Så er dette 4-stjernede feriehus på Musvågevej 30 i Henne Strand det oplagte valg til jeres næste ferie. Feriehuset, som har plads til 6 personer, fremstår lyst og moderne efter en total renovation i 2021.

Lys indretning med store vinduespartier

Feriehusets beliggenhed er helt unik. Feriehuset ligger på en klit, og fra feriehusets store carport, der kan rumme 2 biler, fører en trappe jer op til selve feriehuset. Så snart I træder ind i huset, vil I blive draget af de store vinduespartier, der giver en skøn udsigt over klitter og Vesterhavet, samtidig med at de lader en masse lys ind i feriehuset.

I alrummet, som samler det veludstyrede køkken og stuen, sørger brændeovnen for at fuldende feriestemningen med sin knitrende flammer, og samtidig spreder den en dejlig varme i rummet. Udover brændeovnen er der en energivenlig varmepumpe i feriehuset, der sørger for et godt indeklima.

Det 91kvadratmeter store feriehus har 1 badeværelse samt 3 gode soveværelser. Hver af soveværelserne er indrettet med en dobbeltseng. Og i dette feriehus er der ingen der vil få kolde tæer, da der er gulvvarme i alle rum.  

I husets bryggers er der både en vaskemaskine og en tørretumbler, der kan være jer behjælpelige med at holde styr på jeres vasketøj under hele ferien.

Skøn klitgrund med stor terrasse, liggestole og grill

Fra alrummet kan I gå direkte ud på den åbne terrasse, hvor der står havemøbler, liggestole og en gasgrill til rådighed. Her kan I slikke sol, finde et sted i skyggen eller tænde op i grillen for at tilberede jeres aftensmad, imens I ser på solnedgangen.

Unik beliggenhed – nær vandet

Fra dette feriehus til stranden er der kun 250 meter, og med den direkte sti ned til stranden kan afstanden let klares på gåben i løbet af nogle få minutter. Her har I en enestående mulighed for at supplere jeres feriedage med daglige dukkerter i vandet eller søge efter ravklumper i sandet. Udebruseren ved feriehuset kan være jer behjælpelige med at få skyllet de sidste sandkorn af tæerne.

Dette feriehus ligger ikke kun langt fra stranden. Herfra er der 300 meter til gågaden i selve Henne Strand, der udover et supermarked byder på adskillige specialbutikker og diverse restauranter, ikke mindst det velkendte “Ishuset”.  

Det siger vores gæster om sommerhuset 40753

DE
D.
sagde , Deutschland

Es ist ein tolles Ferienhaus mit einer SUPER Rundumsicht. Beim ersten eintreten in das Haus kommt einem ein freundlich helles Haus entgegen. Es ist liebevoll und mit vielen Extras eingerichtet. Vieles was man sonst alles mitbringt, war vorhanden, wie zum Beispiel, Geschirrtabs, Toilettenpapier, Handseife, Alufolie, Filtertüten und ganz besonders die Auswahl an Gewürzen. ES hat fast nichts gefehlt und hat uns sehr überrascht.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ganz tolles Haus an erhöhter Lage in Henne Strand mit Sicht auf die Nordsee!
Das moderne Haus ist sehr stilvoll und mit viel Liebe zum Detail eingerichtet.
Wir haben uns mit der ganzen Familie extrem wohlgefühlt!

DE
D.
sagde , Deutschland

Es kleines, aber feines Ferienhaus. Hell, freundlich skandinavisch und liebevoll eingerichtet. Viele schöne Details in der Ausstattung.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:91 / 910
Renoveret / Byggeår:2021 / 2006

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, carport, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, MTB & cykelture, badning, lystfiskeri, golf, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...