Idyllisk feriehus – med skøn beliggenhed i Henne Strand

3
icon
icon
icon

Drosselvej 6, Henne Strand

- Sommerhusnr.: 40758
6 pers.
Antal personer
600 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Leder I efter et dejligt feriehus, hvor I kan komme helt tæt på den betagende vestjyske natur, så er dette feriehus på Drosselvej 6 det oplagte valg.

Feriehuset er beliggende på en smuk naturgrund omkranset af nåletræer i udkanten af Henne Strand, og her er plads til 4 personer, som gerne vil nyde rolige omgivelser under ferien.

Idyllisk feriehus med brændeovn

Dette idylliske stråtækte feriehus emmer i den grad af sommerhus. Så snart I kommer ind vil I blive mødt af den hyggelige stemning – og I vil uden tvivl hurtigt føle jer hjemme. Her vil I kunne nyde hinandens selskab, især i feriehusets alrum, som huser både stue og køkken. Husets brændeovn befinder sig også her. Denne vil – sammen med husets solvarmeanlæg og supplerende elvarme – sørge for en behagelig temperatur i feriehuset.

Husets køkken er veludstyret, og både opvaskemaskinen og vaskemaskinen vil være jer behjælpelige med at klare alt det praktiske, så der bliver masser af tid til slappe af og nyde ferien.

Feriehuset råder over 3 gode soveværelser. Der er dobbeltsenge i 2 af værelserne, og i 1 af værelserne er der 2 enkeltsenge. Og både badeværelse og gæstetoilet er udstyret med gulvvarme, så der er ingen risiko for kolde tæer her.

Storslået natur – tæt på Vesterhavet

Fra husets udestue, som har gulvvarme, er det muligt at nyde den storslåede natur, som Henne-egnen byder på. Den flotte natur omkring feriehuset kan også nydes fra feriehusets mange terrasser. Her vil I til enhver tid kunne finde jer en dejlig solplet, mens I finder jer til rette i husets havemøbler og liggestole. På husets gasgrill vil I kunne tilberede dagens aftensmad, og nyde den flotteste solnedgang efterfølgende.

Det brusende Vesterhav og dens smukke sandstrand ligger blot 600meter fra dette feriehus. Feriehuset er beliggende i den lille ferieby Henne Strand, som byder på mange forskellige aktiviteter, og udover et supermarked er der adskillige specialbutikker samt mange spisesteder.

Det siger vores gæster om sommerhuset 40758

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir hatten schon einige Häuser und waren immer zufrieden aber dieses Haus ist unser Favorit und werden es immmer wieder Buchen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein herzliches und einladendes reetgedecktes Haus erwartet Sie in Henne Strand. Mit großzügigen 3 Schlafzimmern, einem komfortablen Badezimmer samt WC und einem zusätzlichen WC bietet es ausreichend Platz für Sie und Ihre Familie. Die gemütliche Atmosphäre wird durch einen einladenden Wintergarten und einen wärmenden Kamin verstärkt. Ihre Kinder werden sich über die Schaukel und den Sandkasten im Garten freuen. Von hier aus genießen Sie einen freien Blick auf die malerische Heidelandschaft. Der Strand und Einkaufsmöglichkeiten sind in kurzer Entfernung, und die ruhige Umgebung verspricht entspannte Tage. Willkommen in Ihrem freundlichen Ferienparadies!



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:109 / 1.500
Renoveret / Byggeår:1991 / 1973

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, MTB & cykelture, badning, lystfiskeri, golf, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...