Sommerhus i første klitrække ved Henne Strand

2.5
icon
icon
icon

Klitrosevej 5, Henne Strand

- Sommerhusnr.: 40768
4 pers.
Antal personer
350 m.
Nærmeste strand
750 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm

Fire personer kan se frem til en skøn ferie ved Henne Strand. Klitrosevej 5 har en fantastisk beliggenhed kun en kort gåtur – eller 350 meter – fra vandet. Det hyggelige sommerhus på 94 m2 er ideelt til den lille familie eller et par venner, som ønsker at holde ferie sammen.

Hyggeligt sommerhus med charmerende indretning

I vil straks føle jer hjemme, når I træder ind i det hyggelige sommerhus. I den rummelige opholdsstue kan I hygge jer i sofaen, læse en god bog eller se TV sammen.

Ved spisebordet kan I nyde jeres lækre, hjemmelavede retter og eventuelt arrangere en spilleaften. Der er bruseniche i det praktisk indrettede badeværelse. I de 2 soveværelser er 4 sengepladser, et værelse med dobbeltseng og et med 2 enkeltsenge. Her kan I slappe af og sove godt ud. Læg mærke til at den friske vesterhavsluft gør noget godt for nattesøvnen.

I skal ikke undvære hverdagsfornødenheder som opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler under jeres ferie. Det er naturligvis alt sammen til rådighed, så I kan komme hjem med rent tøj.

Panoramaudsigt

Det skønne sommerhus er på tre sider omgivet af en lukket og delvist overdækket terrasse. Her finder du komfortable havemøbler, hvor du kan slappe af og nyde den enestående panoramaudsigt. Du vil altid kunne høre lyden af ​​havet her, uanset om du solbader i solen eller læser en god bog.

Feriehuset ligger på en 7500 kvadratmeter klitgrund, så I har alle muligheder for at nyde naturen og omgivelserne. Tænd op i grillen og slut dagen af med et lækkert grillmåltid på terrassen, imens solen går ned bag klitterne. Oplev de betagende solnedgange ved Vesterhavet nu, hvor I har chancen.

Fantastisk strand og idyllisk ferieliv ved Henne Strand

Kun 350 meter adskiller dig fra Vesterhavet og en forfriskende dukkert i det kølige vand. Mærk sandet mellem tæerne, saml skaller og byg sandslotte – her ved Henne Strand har I optimale forhold til det.

En gåtur op gennem hovedgaden ved Henne Strand byder på kulinariske fristelser fra restauranter, caféer og ishuse. Eller du kan lade dig friste i de fine butikker med tøj, sko, outdoor samt souvenirs, eller købe ind til aftensmaden hos købmanden.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:94 / 7.500
Byggeår:1982

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, MTB & cykelture, badning, lystfiskeri, golf, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...