Hyggeligt sommerhus – med vildmarksbad – i Henne Strand

3
icon
icon
icon

Mågevej 1, Henne Strand

- Sommerhusnr.: 40779
4 pers.
Antal personer
900 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
5 pers.
Vildmarksbad
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm

Er I en lille familie eller 2 par, der er på udkig efter et hyggeligt sommerhus, hvor I kan nyde Vesterhavet og dens enestående natur? Så skal I se nærmere på dette sommerhus på Mågevej 1 i Henne Strand. Dette skønne sommerhus, som byder på plads til op til 4 personer, er et oplagt sted at holde ferie for dem, der gerne vil nyde at være på Vestkysten samtidig med, at der ikke er langt til bymidten af Henne Strand.  

Hyggelig indretning – med brændeovn

I dette ikke-rygerhus på Mågevej 1 i Henne Strand venter jer et lyst fællesrum med spise- og opholdsstue. Dette rum er det oplagte samlingssted for familiehyggetid: her kan I være sammen om at se film eller spille spil. Køkkenet, som ligger i direkte forbindelse med fællesrummet, er veludstyret og indeholder både opvaskemaskine og mikroovn. Ydermere er der en 40L fryser.

Sommerhuset opvarmes med elvarme, men sommerhuset er også udstyret med en brændeovn og en energivenlig luft-til-luft varmepumpe, som begge kan være behjælpelige med til at skabe en behagelig temperatur i alle rum.

Det 65 m² store sommerhus byder på et skønt velindrettet badeværelse med indlagt gulvvarme, samt 2 lyse soveværelser. Begge soveværelser er indrettet med dobbeltsenge.

Stor terrasse – vildmarksbad tæt på naturen

Lige udenfor sommerhusets alrum er der lagt den skønneste terrasse: På terrassen er der mange dejlige hjørner, hvor solvogne og havemøbler står klar til, at I kan nyde nogle dejlige dage. Om aftenen kan I tænde op for grillen og nyde aftensolen på den dejlige vestvendte terrasse, som I kan træde ud på fra sommerhusets alrum.

I forlængelsen af den vestvendte terrasse ligger vildmarksbadet og udebruseren, som I kan nyde efter en lang spadseretur ved Vesterhavet.

Skøn beliggenhed i Henne Strand

Med ferieadressen på Mågevej 1 i Henne Strand vil I bo meget centralt. Herfra er der kun 900 meter til den skønne strand og det smukke Vesterhav. Her kan I gå lange ture langs stranden eller snuppe jer en frisk dukkert i vandet på en varm og solrig feriedag.

I har heller ikke langt til jeres nærmeste indkøbsmulighed, der kun ligger 800 meter fra sommerhuset. Henne Strand byder både på et supermarked og flere specialbutikker, hvor I kan klare jeres indkøb i løbet af jeres ferie.



Soverum:2
Bolig-/Grundareal:65 / 1.623
Renoveret / Byggeår:2023 / 1965

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, Vildmarksbad, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, MTB & cykelture, badning, lystfiskeri, golf, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...