Feriehus til 8 personer – med enestående udsigt ud til Vesterhavet 

5
icon
icon
icon
icon
icon

Klitrosevej 3, Henne Strand

- Sommerhusnr.: 40784
8 pers.
Antal personer
250 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm

Kunne I tænke jer at drikke jeres morgenkaffe på en overdækket terrasse, hvorfra I har det mest storslåede udsigt over det kuperede klitlandskab ved Henne Strand, imens I hører lyden af Vesterhavets brusende bølger? Så er feriehuset på Klitrosevej 3 det sted, hvor I bør tilbringe jeres næste ferie.

Top beliggenhed – med moderne, komfortabel indretning

Feriehuset på Klitrosevej 3 ligger godt gemt fra vejen og fra parkeringspladsen, der nemt kan rumme 2 biler, fører en sti igennem marehalmen jer op til feriehuset, imens I bliver mødt af et fremragende syn over området.

Når I træder ind i feriehuset, lægger I straks mærke til de lækre, naturlige materialer, som dette feriehus er indrettet med. Som det første møder I den rummelige entre/bryggers, hvor også vaskemaskinen og tørretumbleren befinder sig.  

Videre hen kommer de første soveværelser samt et lyst badeværelse, inden I kommer til feriehusets velindrettede køkken og spisestue: de store glaspartier i dette rum giver ikke blot et fantastisk lysindfald, men også en enestående udsigt over klitterne med Vesterhavet i baggrunden.

I dette rum forefindes der også feriehusets pejs, og med lænestolen placeret lige ved siden af er det et oplagt sted for at nyde udsigten eller også for at læse en god bog, mens pejsens varme nydes imens. Udover pejsen er der installeret en varmepumpe, der sørger for en behagelig temperatur i alle rum.

Fra spisestuen fører en trappe jer op på 1. sal, hvor de velplacerede vinduer bidrager til, at den storslåede udsigt over både klitområdet og Vesterhavet også kan nydes herfra: her lægger både sofa og den komfortable spisestue op til hygge med spil og gode snakke, imens I kan betragte landskabet og naturen omkring.

På 1. sal er der ydermere et større lyst badeværelse samt 2 gode soveværelser. I det ene soveværelser er der placeret en dobbeltseng, imens det andet værelse indeholder 2 enkeltsenge.

Tæt på populær badestrand

Fra dette feriehus på Klitrosevej 3 er der kun få hundrede meter til Henne Strands populære badestrand: en lille sti fører jer på få minutter igennem klitlandskabet ud til den kridhvide sandstrand. Også byens bekvemmeligheder er med 500m i en nem gåafstand.  

 

 



Soverum:4
Bolig-/Grundareal:169 / 1.290
Byggeår:2023

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Varmepumpe, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Gasgrill, redskabsrum, Ladestik til el-bil, Apple TV.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, MTB & cykelture, badning, lystfiskeri, golf, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...