Moderne sommerhus med udespa i Henne Strand

4
icon
icon
icon
icon

Rylevej 1, Henne Strand

- Sommerhusnr.: 40791
6 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
150 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
6 pers.
Udendørs spa
Udesauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

På en central beliggenhed i Henne Strand står dette moderne sommerhus klar til at byde jer inden for til en hyggelig ferie for familien eller vennegruppen. I det renoverede sommerhus på Rylevej 1 er der plads til en ferie for op til 6 personer, hvor I kan glæde jer til masser af afslapning i udespaen. Fra sommerhuset er der kun 400 meter til Vesterhavets smukke strande og brusende bølger, og derudover har I blot 150 meter til jeres nærmeste indkøbsmulighed. Og skulle I ville medbringe jeres hund, er den også hjerteligt velkommen her!

Lys og moderne indretning

Allerede når I tager første skridt ind i sommerhuset på Rylevej 1 i Henne Strand, vil I blive mødt af sommerhusets lyse og moderne indretning. Her er der desuden et skønt lysindfald, der komplimenterer indretningen og er med til at skabe den rette ferieatmosfære.

Alrummet er sommerhusets hjerte og jeres store samlingspunkt. Her er der ingen tvivl om, at I kommer til at tilbringe mange dejlige feriestunder med madlavning, film og meget mere. Imens sørger brændeovnen for at fuldende feriestemningen.

Når I efterhånden er ved at være trætte efter en dejlig feriedag, kan I bevæge jer mod de 3 soveværelser i feriehuset. Soveværelserne er i alt indrettet med 2 dobbeltsenge og 2 enkeltsenge, som I kan få jeres skønhedssøvn i på ferien.

I sommerhuset, der er renoveret i 2022, har I desuden gode praktiske faciliteter, der hjælper jer med feriens praktiske husarbejde. I køkkenet har I en opvaskemaskine, og derudover har I også en vaskemaskine og tørretumbler i feriehuset.

Skøn terrasse, udespa og udebruser

Fra sommerhusets alrum kan I træde ud på sommerhusets skønne delvis afskærmet terrasse. Her har I både havemøbler og liggestole til rådighed, som I kan sætte jer godt til rette i på en plads i solen. På terrassen kan I også samles til aftensmaden, som I kan tilberede på grillen.

I kan også sætte jer i den skønne udespa, hvor I kan nyde masser af afslapning under åben himmel. Det er især fantastisk under stjernehimlen om aftenen. Derudover har I en udebruser, som I kan blive skyllet under – dog er der kun koldt vand.

Har I børn med på ferien, så kan de se frem til, at der i haven både er en sandkasse, hvor de kan bygge sandslotte, og et gyngestativ, hvor de kan gynge.

Central beliggenhed og kun 400 meter til stranden

Feriehuset på Rylevej 1 ligger centralt i Henne Strand, og I har derfor ikke langt til hverken strand eller indkøb, når I holder ferie her. Til jeres nærmeste indkøbsmulighed har I blot 150 meter, og der er både et supermarked og flere specialbutikker, I kan købe ind hos i Henne Strand.

Derudover er der kun 400 meter til stranden fra sommerhuset. Derfor vil det ikke tage jer mange minutter til fods, før I er fremme ved de brede sandstrande, der indbyder til lange gåture og afslapning i solen, og de brusende bølger, som I kan nyde en forfriskende dukkert i.

Det siger vores gæster om sommerhuset 40791

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir hatten eine kuschelige und gemütliche Woche in diesen wunderschönen Haus , alles ist sehr gemütlich und sehr sauber gewesen. Wir kommen gerne wieder, Danke für den herzlichen Empfang.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr schönes Ferienhaus
Mit Liebe zum Detail und zur Gemütlichkeit eingerichtet .
Drinnen wie draußen kann man seine Ferien genießen

DE
D.
sagde , Deutschland

Neu renoviertes, helles Ferienhaus mit sehr großzügigem Wohn- und Essbereich mit unterschiedlichen Aufenthaltsmöglichkeiten (Couchbereich, Sessel im Wintergarten und – unser Highlight – die gemütliche Bank unter einem großen Fenster).

Die umfassend ausgestattete, neue Küche lädt zum gemeinsamen Kochen ein.

3 Schlafzimmer mit zwei Doppelbetten und zwei Einzelbetten sowie ein Bad.

Im Außenbereich der blickgeschützte Whirlpool und die Sauna.

Strand und Einkaufsmöglichkeiten fußläufig in wenigen Minuten erreichbar; dennoch eine sehr ruhige Lage.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:107 / 850
Renoveret / Byggeår:2022 / 1977

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Udesauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, carport, Indhegnet Grund, Chromecast, Udespa, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, MTB & cykelture, badning, lystfiskeri, golf, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...