Skønt sommerhus med sauna og havudsigt kun 100m fra stranden

3
icon
icon
icon

Slåenvej 26, Henne Strand

- Sommerhusnr.: 40800
4 pers.
Antal personer
100 m.
Nærmeste strand
300 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

I Henne Strands dejlige ferieomgivelser ligger dette charmerende træsommerhus kun 100 meter fra stranden. Nyd udsigten og slap af i dette skønne hus, som ikke kun har havudsigt, men også råder over en dejlig sauna!

Panoramaudsigt, brusende bølger og ren feriestemning

Med dette charmerende hus er I garanteret en herlig ferie ved havet, og her harmonerer den klassiske sommerhusstil med den moderne indretning.

På Slåenvej 26 i Henne Strand får I en af områdets bedste beliggenheder, tæt på stranden og med fantastisk havudsigt. Det hyggelige hus råder over 3 soveværelser. Det moderne og veludstyrede køkken har alt, hvad feriekokken behøver, og er også udstyret med opvaskemaskine.

Der er også sørget for ekstra highlights, og et af dem er husets sauna, der sørger for ekstra luksus og selvforkælelse. Her kan I lade batterierne op efter en lang dag udenfor eller varme jer på de kølige vinterdage.

Huset ligger midt i klitlandskabet, og på få minutters gang når I den brede sandstrand, såvel som den hyggelige ferieby Henne Strand, hvor der er flere indkøbsmuligheder, restauranter og hyggelige caféer.

Ferie direkte ved havet

Tilbring en afslappende dag i solen på terrassen, mens I nyder udsigten og den friske havluft. Grill et lækkert feriemåltid på de lune sommeraftener og betragt den smukke aftenhimmel farve alting orange. Her kan I virkelig nyde ferien fuldt ud.

Har I lyst til en softice eller en gåtur i aftensolen, er der ikke langt til den hyggelige bymidte, og måske skal ferien sluttes af med et besøg på en af de gode restauranter?

Her får I den perfekte beliggenhed og de bedste forudsætninger for en rigtig dejlig sommerhusferie ved havet!

OBS: HUSET LEJES IKKE UD TIL UNGDOMSGRUPPER!

Det siger vores gæster om sommerhuset 40800

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr gemütliches Ferienhaus in einer schönen Umgebung nahe dem Zentrum und ein Katzensprung zum Strand.

DE
D.
sagde , Deutschland

Gemütliches Ferienhaus in erster Reihe in den Dünen. Direkter Zugang zum Strand, sehr ruhige Lage. Das Ferienhaus ist gemütlich eingerichtet und bietet Platz für 4-6 Personen. Das Haus hat alles, was man für einen Urlaub braucht.

DE
D.
sagde , Deutschland

Haus in top Lage. Kurzer Weg über die Dünen zum Strand. Gemütliches Haus am besten für 2 Personen geeignet.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:104 / 9.960
Renoveret / Byggeår:2013 / 1978

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv i stue, Tæppe i soveværelse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, MTB & cykelture, badning, lystfiskeri, golf, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...