Moderne sommerhus i Henne med havudsigt tæt på havet

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Fasanvej 10, Henne Strand

- Sommerhusnr.: 40801
6 pers.
Antal personer
250 m.
Nærmeste strand
300 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Fasanvej 10 i Henne Strand står dette fantastiske to-etagers luksussommerhus og venter på jer. Her får I hele den luksuriøse feriepakke: Lækker og moderne indretning, sauna og spabad, 250 meter til stranden og havudsigt fra terrassen. Bedre bliver det ikke!

Luksussommerhus med egen wellnessoase – sauna og spa

To etager og 160 m² ægte luksus, det er hvad, der venter jer her. Det moderne feriehus er spækket med lækre highlights, og den stilfulde og gennemførte indretning karakteriserer huset fra ende til anden. Her er kvalitet og stil absolutte nøgleord.

De lyse vægge, gulve og lofter og store vinduespartier sørger for en god og afslappende ferieatmosfære, og gaspejsen i den store spisestue spreder masser af hyggelig stemning på de kolde feriedage.

På første sal finder I en hyggelig stue med biopejs, og på den store sofa er der plads til alle – og gennem vinduesfronterne kan I se helt til havet. På det ene af to badeværelser har I også jeres helt egen wellnessoase med sauna og spabad. Hvad mere har man brug for?

Havudsigt, lækker terrasse og fantastisk beliggenhed

Fra første sal har I udgang til en hyggelig møbleret balkon, hvorfra I kan nyde havudsigten sammen med en friskbrygget kop kaffe eller en kold drink på en varm sommerdag. Fra nederste etage kommer I ud på den store terrasse, der næsten omgiver huset. Her er der lagt op til masser af hyggelige grillaftener og afslappende dage i liggestolene.

Beliggenheden er i særklasse, og ligesom I kan se havet fra huset, kan I høre de brusende bølger kalde fra terrassen. Med kun 250 meter til stranden bliver der helt sikkert tid til en strandudflugt eller to i løbet af ferien.

Henne Strand er kendetegnet ved sin summende ferieatmosfære og sine hyggelige forretninger og caféer, og fra feriehjemmet til byen er der kun små 300 meter, en lille sti fører over husets grund over til Musvågevej. Her kan der shoppes, spises lækker frokost og købes massevis af softice.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset 40801

DE
D.
sagde , Deutschland

Sauber gute Aufteilung der Räumlichkeiten, Zentral, Lage gemütlich in den Dünnen

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr modernes, gut gepflegtes Ferienhaus direkt am Strand.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus besticht durch seine Architektur, Einrichtung, schöne Terrasse und strand- und ortsnahe und trotzdem ruhige Lage. Ein toller Ort um sich zu entspannen und in geselliger Runde zu kochen. Wir kommen gerne wieder!

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:160 / 1.093
Byggeår:2012

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker med gulvarme i stue, klinker i soveværelse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, carport.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, MTB & cykelture, badning, lystfiskeri, golf, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...