Centralt beliggende 4 stjernet sommerhus med spa og sauna

4
icon
icon
icon
icon

Rylevej 13, Henne Strand

- Sommerhusnr.: 40808
5 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
150 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Dette i 2018 nyrenoverede feriehus er perfekt til jer, der vil have det hele. Rylevej 13 er et strandnært, centralt beliggende familie-hygge-sommerhus med lidt ekstra luksus. Her kan I rigtigt slappe af og sammen med familien eller måske et vennepar. 

Ægte afslapningsferie med spa og sauna

Med 3 gode soverum og et wellnessbadeværelse indeholdende både sauna og spa kan I på Rylevej 13 holde rigtig god ferie med op til 5 personer – og det året rundt. En energibesparende varmepumpe sørger for den rette temperatur og den uundværlige brændeovn for ekstra feriehyggestemning. Med både opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler er feriehuslivet så let, som det kan blive.

Familiehygge med samtalekøkken og brændeovn

Her starter feriehyggen allerede ved morgenbordet, hvor I kan planlægge feriedagen, imens I nyder de friske rundstykker, I lige har hentet om hjørnet. Det er fx oplagt at begynde ferien med en gåtur på den skønne hvide strand og, hvis vejret er til det, tage en frisk vesterhavs-dukkert. Derefter kan I slentre op gennem den lille livlige ferieby, og mon ikke I tager et stop ved det berømte ishus? Hjemme igen bliver I måske enige om, at der skal grilles til aftensmad – med en delvist overdækket og dejligt beskyttet terrasse er det oplagt, at ville afprøve husets grilludstyr.

På Rylevej 13 er det rigtigt nemt at hygge sig og komme hinanden ved. Med det åbne samtalekøkken kan alle være med, når der laves mad, og man kan allerede inden spisetid have gang i en interessant samtale og en god flaske vin. At tage en tur i saunaen eller husets spa, før I afslutningsvis kigger en godnatfilm eller hygger med en god bog foran brændeovnen, er den perfekte afslutning på en perfekt feriedag.

Central beliggenhed i Henne Strand

Henne Strand er en perle af en ferieby. Byen er tilpas stor til at rumme alt det, man ønsker af en ferieby, uden at det bliver for meget. Byen har den der hyggelige summen, kun feriebyer har, hvor man ofte sidder ude foran spisestederne og kigger på de andre familier eller par, der går hånd i hånd og kigger vinduer, imens de deler en lidt for stor gammeldags vaffelis.

Det siger vores gæster om sommerhuset 40808

DE
D.
sagde , Deutschland

Ferienhaus ist sehr zentral und dennoch ruhig gelegen. Gasgrill sehr gut.

DE
D.
sagde , Deutschland

Es ist ein kleines, gemütliches Ferienhaus direkt im Zentrum von Hennestrand. Mit 4 Personen ist das Haus gut zu nutzen, da es auch ausreichend ausgestattet ist. Mit nur wenigen Schritten hat man die Einkaufsmöglichkeit erreicht. Und auch der Strand ist schnell zu erreichen. Hier kann man wirklich eine entspannte Auszeit genießen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes gepflegtes Ferienhaus. Dicht am Einkaufscentrum, aber ruhig gelegen. Gemütliche Einrichtung. Etwas wenig platz zum verstauen von Spielen und der gleichen im Wohnbereich.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:84 / 1.400
Renoveret / Byggeår:2018 / 1994

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, MTB & cykelture, badning, lystfiskeri, golf, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...