Hyggeligt sommerhus til 6 personer på ugeneret naturgrund

4
icon
icon
icon
icon

Agerhønevej 5A, Henne Strand

- Sommerhusnr.: 40818
6 pers.
Antal personer
600 m.
Nærmeste strand
600 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Dette klassiske sommerhus på Agerhønevej 5 A i Henne Strand byder på plads til 6 personer fordelt på 3 fine soveværelser. Det ligger på en ugeneret naturgrund midt i det herlige klitlandskab i Henne Strand, kun få minutters gang fra feriebyen og den skønne sandstrand.

Et afbræk fra hverdagen og ægte hygge med sauna

Allerede ved første indtræden vil I føle, hvordan feriestemningen sænker sig over jer. Omgivelserne er både lyse og indbydende, og den moderne indretning med både opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler sørger for, at I får en dejlig afslappende ferie. Køkkenet er udstyret med alt, hvad feriekokken behøver.

Det åbne køkken sammen med spisestuen er husets midtpunkt, og her er der lagt op til mange hyggelige stunder med familien. Huset rummer god plads til de maks 6 personer, og sovepladserne er fordelt på 3 fine soveværelser med gode senge. Det lyse badeværelser har gulvvarme og er også udstyret med en sauna, som især bliver et hit i de kolde årstider. Foran den knitrende brændeovn kan I lade de sene aftentimer rinde ud.

Nyd den friske havluft fra terrassen

På den delvist overdækkede terrasse kan I holde en hyggelig grillaften og nyde den friske havluft. Liggestole og havemøbler står til rådighed, så I kan slappe godt af på de varme sommerdage, mens børnene leger på græsplænen. Til de mindste feriegæster er der også sat et gyngestativ og en sandkasse op.

Det hyggelige sommerhus er et helt ideelt udgangspunkt for udflugter i det vestjyske landskab, og kun få minutters gang væk ligger den skønne bymidte i Henne Strand, som byder på masser af indkøbsmuligheder, restauranter og caféer.

Den dejlige badestrand er et sandt paradis for både store og små, og her kan der bades, tages sol og flyves med drage på en blæsende efterårsdag.

 Soverum:3
Bolig-/Grundareal:103 / 1.646
Renoveret / Byggeår:2017 / 1967

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, fryser (85 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, carport.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, MTB & cykelture, badning, lystfiskeri, golf, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...