Hyggeligt sommerhus til 6 personer på ugeneret naturgrund

4
icon
icon
icon
icon
5548
Agerhønevej 5A, Henne Strand - Søg på husnr. 40818

Dette klassiske sommerhus på Agerhønevej 5 A i Henne Strand byder på plads til 6 personer fordelt på 3 fine soveværelser. Det ligger på en ugeneret naturgrund midt i det herlige klitlandskab i Henne Strand, kun få minutters gang fra feriebyen og den skønne sandstrand.

Et afbræk fra hverdagen og ægte hygge med sauna

Allerede ved første indtræden vil I føle, hvordan feriestemningen sænker sig over jer. Omgivelserne er både lyse og indbydende, og den moderne indretning med både opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler sørger for, at I får en dejlig afslappende ferie. Køkkenet er udstyret med alt, hvad feriekokken behøver.

Det åbne køkken sammen med spisestuen er husets midtpunkt, og her er der lagt op til mange hyggelige stunder med familien. Huset rummer god plads til de maks 6 personer, og sovepladserne er fordelt på 3 fine soveværelser med gode senge. Det lyse badeværelser har gulvvarme og er også udstyret med en sauna, som især bliver et hit i de kolde årstider. Foran den knitrende brændeovn kan I lade de sene aftentimer rinde ud.

Nyd den friske havluft fra terrassen

På den delvist overdækkede terrasse kan I holde en hyggelig grillaften og nyde den friske havluft. Liggestole og havemøbler står til rådighed, så I kan slappe godt af på de varme sommerdage, mens børnene leger på græsplænen. Til de mindste feriegæster er der også sat et gyngestativ og en sandkasse op.

Det hyggelige sommerhus er et helt ideelt udgangspunkt for udflugter i det vestjyske landskab, og kun få minutters gang væk ligger den skønne bymidte i Henne Strand, som byder på masser af indkøbsmuligheder, restauranter og caféer.

Den dejlige badestrand er et sandt paradis for både store og små, og her kan der bades, tages sol og flyves med drage på en blæsende efterårsdag.

 Soverum:3
Bolig-/Grundareal:100 / 1.646
Byggeår:2005

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, fryser (85 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barnestol, tæppe i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, carport.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...