Luksuriøs feriebolig med havudsigt ved Henne Strand

5.5
icon
icon
icon
icon
icon
icon

Klitvej 23, Henne Strand

- Sommerhusnr.: 40821
10 pers.
Antal personer
30 m.
Nærmeste strand
200 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

En skøn udsigt, der lover masser af sommer, sol og strand: Dette stilfulde feriehus er til dig, der også i ferien lægger værd på smukke omgivelser og luksus, og hvor intet mindre end den perfekte beliggenhed kan gøre det. Det smukke stråtækte feriedomicil ligger på en klittop med udsigt til Vesterhavet og i gåafstand til feriebyen Henne Strand, der emmer af sommerstemning med udendørsliv foran cafeer og butikker.

Stort strandhus med eksklusiv beliggenhed

Det eksklusivt beliggende feriehus garanterer med sine 180 m2 et skønt ferieophold for op til 10 personer. Det ene af sommerhusets 4 soveværelser med eget bad ligger på husets første sal – her kan du stå op til den mest fantastiske udsigt og straks tjekke, om du ikke lige skal have en morgendukkert før morgenmaden. Bor du i et af de 2 øvrige værelser, kan du åbne terrassedøren og på bare tæer liste ud og nyde morgenluften ved Vesterhavet. I kælderen er der værelse med dobbeltseng og køjeseng, indrettet som familierum med TV. 

I husets underetage er der både et ekstra fjernsynsrum og et rum med praktiske faciliteter som vaskemaskine og tørretumbler. Ikke mindst har du en stor garage, så du ubesværet kan nyde den salte havluft, men bilen står tørt og sikkert.

Nyd solnedgangen fra terrassen

På Klitvej 23 bor I lige ved stranden, så tæt, at I kan tilbringe dagen på feriehusets skønne træterrasse, der omkranser huset og er delvist overdækket. Her står der gode liggestole og naturligvis også en grill til jeres rådighed. Når du trænger til en dukkert i havet, kan du blot hænge håndklædet over skulderen og tage bølgebrættet under armen. Slutteligt sidder I på terrassen absolut på 1. parket, når himlen farver sig rød, og solen langsomt går ned i havet – det bliver ikke smukkere.

Charmerende strandby Henne Strand

Henne Strand er det perfekte sted til ferie ved Vesterhavet. Den lille ferieby ligger direkte ved den lange hvide sandstrand og lokker med gode restauranter, iscafeer, shoppingmuligheder og meget mere. Rundt om finder du den skønneste natur med mange friluftsaktiviteter som fx ridning, mountainbike og golf.
Bestil evt. bord på Henne Kirkeby Kro, hvor råvarerne høstes i haven, og michelinstjernerne garanterer fantastiske smagsoplevelser.

Det siger vores gæster om sommerhuset 40821

D.
sagde , Danmark

Rigtig dejligt feriehus, dog kunne der godt være et tredje badeværelse.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:188 / 1.533
Byggeår:2018

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge, 2 Etagesenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker Trægulv med gulvarme i stue, stengulv Trægulv med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, redskabsrum, garage.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, MTB & cykelture, badning, lystfiskeri, golf, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...