Sommerhus på skøn naturgrund – kun 700 meter fra Vesterhavet

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Gøgevej 34, Henne Strand

- Sommerhusnr.: 40825
6 pers.
Antal personer
700 m.
Nærmeste strand
400 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

I den skønne badeby Henne Strand finder I på Gøgevej 34 dette moderne sommerhus med plads til 6 personer. Herfra er der ikke langt til hverken stranden eller butikkerne, for det hele er i gåafstand fra adressen. Samtidig er der heller ikke langt til det skønne hedeområde, for det starter allerede lige udenfor jeres dør. De store vinduer fra køkkenalrummet har en vidunderlig udsigt over det store åbne område, og i horisonten er der blot træer og skov.

Familiehygge med en vidunderlig udsigt

Ferieboligen rummer 3 gode soverum, og et af dem er endda udstyret med elevationssenge. Dertil er der også 2 badeværelser, så der ikke sker kødannelse om morgenen. Sommerhusets vaskemaskine, tørretumbler og opvaskemaskine er gode hjælpere, så I slipper for at bruge for meget tid på den slags og i stedet kan bruge tiden med hinanden. Den energibesparende varmepumpe sørger for at temperaturen indenfor hele tiden er behagelig, uanset vejret udenfor.

Køkken, stue og spisestue er ét stort rum, så I stadig kan være sammen, selvom nogle er i køkkenet og andre slapper af på sofaen. Derfra er der direkte adgang til terrassen, hvor I kan nyde morgensolen. Den vidunderlige udsigt over det store lyngområde kan både nydes fra terrassen og inde fra feriehuset.

Dejlig stor naturgrund med plads til afslapning

Grunden på hele 1565 kvadratmeter har både en skøn beliggenhed og masser af plads til både leg og afslapning. Sommerhuset har også en masse skønne faciliteter, som parasol, solvogne, havemøbler og en gasgrill. Jeres bil og medbragte cykler kan også stå beskyttet under sommerhusets carport.

Fra adressen på Gøgevej 34 har I alt, hvad I skal bruge i gåafstand. Med kun 700 meter til stranden og 400 til indkøb, får I ikke brug for bilen på ferien.

Det siger vores gæster om sommerhuset 40825

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus hat eine super tolle Lage. Man blickt durch die große Fensterfront direkt in die Natur und fühlt sich, als wäre man ganz alleine. Die Garage ist sehr großzügig, sodass zwei Autos hineinpassen.
Die Küche vom Ferienhaus ist super ausgestattet. Ob Toaster, Waage, Rührgerät oder sogar ein Sandwichmaker, es ist alles da was man braucht. Durch die vielen Fenster im Wohnzimmer, aber auch in den Schlafzimmern, ist das Haus sehr hell.
Auch das Entertainmentpaket ist durch den AppleTV hervorragend.
Durch die zugehörige Wärmepumpe ist das Ferienhaus sehr effizient und verbraucht auch im Herbst wenig Strom.
Wir waren sehr zufrieden mit dem modernen, idyllischen Ferienhaus in Henne Strand und kommen gerne wieder!

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus lässt keine Wünsche offen, es ist sehr gut ausgestattet, vor allem die Küche. Der Blick in die Heide ist einfach wunderschön! Wir würden dieses Haus jederzeit wieder buchen!

DE
D.
sagde , Deutschland

Tolle Lage mit ungestörter Aussicht über die Heide,
Gute geschützte sonnige und auch regensichete Aussensitzplätze, sehr gemütliche jnd geschmackvolle Innenausstattung

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:85 / 1.565
Byggeår:2014

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, redskabsrum, carport.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, MTB & cykelture, badning, lystfiskeri, golf, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...