Hyggeligt feriehus i Henne Strand tæt på hav og centrum

4
icon
icon
icon
icon
2868
Strandvejen 446, Henne Strand - Søg på husnr. 40827
Gæsterne siger: icon icon

I Henne Strands hyggelige bymidte på Strandvejen 446 ligger dette hyggelige feriehus, kun et par hundrede meter fra den hvide, børnevenlige sandstrand. Her er der noget for enhver smag, både naturelskerne og de shoppeglade gæster.

Klassisk sommerhusstil med anneks

Så snart I træder ind ad døren, vil I blive budt varmt velkommen i de lyse omgivelser, der emmer af klassisk sommerhusstil. Det store kombinerede køkken- og stuerum er sommerhusets hjerte, og her er der lagt op til masser af hyggelige feriestunder. Tilbered lækre måltider i det veludstyrede køkken, og tilbring de sene aftener foran den knitrende brændeovn.

Huset råder over alle moderne faciliteter såsom opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler. I får selvfølgelig også en gratis internetforbindelse – og på den store fladskærm kan I blive underholdt med film og serier.

Her finder I plads til op til 6 personer fordelt på 3 velindrettede soveværelser. Huset har et anneks (uden soverum), hvor det ekstra badeværelse befinder sig, lige sådan den ekstra 40 l fryser.

Dejlige terrasser og fantastisk beliggenhed

På Strandvejen får I ikke kun en, men flere skønne terrasser, hvor I kan sidde og nyde solen og den friske havluft i god ro og fred. Under den overdækkede del af terrassen kan I både finde skygge på de varme sommerdage og ly til at grille selv i dårligt vejr.

Med til huset hører også en helt fantastisk beliggenhed, og her bor I kun få minutters gang fra både strand og centrum. På den kilometerlange sandstrand er der altid noget nyt at opleve, og har I brug for lidt afveksling fra dovnedagene på terrassen, er et besøg i Henne Strands hyggelige bymidte det perfekte valg.

Det siger vores gæster om sommerhuset 40827

D.
sagde , Haarby

Vi synes det er dejligt hus og er glad for at komme der. vi har været der flere gange ,og kunne godt tænke os at komme igen.

D.
sagde , Odense Nv

Dejligt sommerhus med superb beliggenhed, når man har 'små' børn som ikke kan gå så langt er det perfekt at have et sommerhus som lægger lige midt i byen, uden dog man mærker travlheden. Dejligt at kunne nyde musikken fra byen så man hygger på terassen. Alt i alt et dejligt hus som vi har lejet år efter år.

D.
sagde , Danmark

Et dejlig hus der passer til de behov vi har.Dejlig rolig selvom det ligger i byen.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:109 / 910
Renoveret / Byggeår:2000 / 1973

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (40 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, vaskemaskine, tørretumbler, tæppe i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...