Stråtækt sommerhus i Henne Strand med bordfodbold

4
icon
icon
icon
icon

Porsevej 31, Henne Strand

- Sommerhusnr.: 40831
6 pers.
Antal personer
700 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

På en lille sidevej fra hovedgaden ligger dette hyggelige stråtækte sommerhus på en skøn lyngbeklædt naturgrund. Porsevej 31 byder på 2 etagers plads til 6 personer, og familiens hund må gerne komme med på ferien ved Henne Strand.

2 stuer bordfodbold og balkon med udsigt over lynggrund

Det røde murstenshus med stråtag, der har gennemgået en stor renovering i 2021 passer så fint ind i landskabet med lyng og fyrretræer. Her er stemningen lagt til en hyggelig og afslappende ferie.

Familien kan fordele sig på to etager. På første sal ligger to soverum og et opholdsrum med tv, bordfodbold og dart – samt en dejlig sydvendt balkon med udsigt over området.

Imens syvsoverne nyder ferieroen på første sal, kan dagen begynde i stueetagen, hvor både køkken og bad samt et stort soverum befinder sig. Det store fællesrum med åbent køkken og opholdsstue med brændeovnen er det oplagte samlingssted for familiehyggetid.

Hjemkommet efter en tur til stranden med hunden kan I tænde op i brændeovnen, rigtigt slappe af og nyde varmen. 

Sol på den lukkede terrasse med grill og solvogne

Sommerhuset på Porsevej 31 ligger på en dejlig naturgrund og er omgivet af store læfyldte terrasser rundt om huset på dettes solsider. En terrasse er komplet lukket så små børn og hunde ikke går på opdagelse.

Hent friske rundstykker hos bageren om hjørnet og nyd morgenkaffen på den østvendte terrasse med duften af lyng og lyden af lærker, imens de små leger i haven.

Solvogne og havemøbler står klar til at nyde dagen omkring huset og om aftenen kan I tænde op i grillen og nyde aftenstemningen med lidt god mad.

Henne Strand – hvidt sand, spisesteder og indkøbsmuligheder

Henne Strand er en dejlig by beliggende direkte ned til en hvid sandstrand og det skønne Vesterhav. I byen og ved stranden er der mange gode spisesteder – et stop ved det berømte gule ishus er nærmest et must. Når vejret og humøret ikke er til strandture eller udflugter i den omkringliggende natur, så kan der hygges med at kigge vinduer og shoppe.

Det siger vores gæster om sommerhuset 40831

D.
sagde , Danmark

Et virkelig godt og velassorteret sommerhus, med en skøn beliggenhed.

D.
sagde , Skibby

Det er det beste feriehus vi har haft,og vi har prøvet en del huseSoverum:3
Bolig-/Grundareal:140 / 1.554
Renoveret / Byggeår:2021 / 1973

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, trælaminat Tæppe med gulvarme i stue, Trægulv Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Chromecast, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, MTB & cykelture, badning, lystfiskeri, golf, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...