Skønt sommerhus med sauna til 5 personer ved Henne Strand

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Porsevej 27, Henne Strand

- Sommerhusnr.: 40832
5 pers.
Antal personer
700 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Leder du efter et dejligt hyggeligt sted til din næste familieferie ved Henne Strand, så tag et kig på dette dejlige sommerhus på Porsevej 27. Dette dejlige stråtækte hus med sauna og dejlige læterrasser ligger dejligt i læ på en naturgrund med lyng og fyrretræer. Her bor du både tæt på centrum og strand men også i rolige omgivelser.

Stemningsfyldt og hyggeligt med brændeovn og sauna

Sommerhuset på Porsevej er gennemgået en total renovering i 2021. Huset er lyst og venligt indrettet med nye lofter og gulve overalt. I dette ikke-rygerhus er der plads til ferien med 5 personer fordelt på 3 soverum.

Saml familien om madlavningen i det veludstyrede køkken, hvor opvaskemaskinen nok skal klare opvasken. Så er der masser af tid til de sjove ting – kortspil på terrassen, brætspil ved spisebordet eller en god bog i sofaen med ild i brændeovnen for ekstra hygge og varme.

Især i de kolde måneder, når man kommer hjem fra en gåtur ved stranden med blæst og bølgebrus er det en drøm, at kunne tænde op i saunaen og afslutte feriedagen her. De våde håndklæder er hurtigt friske igen efter en tur i sommerhusets vaskemaskine.

Feriehuset er udstyret med en værdiboks.

Idyl på terrassen med liggestole og grill – gynger til børnene

Tag de morgenfriske unger med til bageren for at hente friske rundstykker til hele familien. Efterfølgende kan børnene fortsætter med, at nyde morgenluften med en gyngetur imens du sætter kaffen over og dækker morgenbordet på terrassen.

Rundt om feriehuset er der mange dejlige hjørne, hvor du kan tilbringe hele dagen på din liggestol i solen. Naturligvis må grillen ikke mangle, så dagen kan afsluttes med lidt lækker grillmad og en kølig flaske vin i aftensolen.

Softis og shopping i strandbyen Henne

Porsevej 27 ligger i Henne Strand, en lille perle af en turistby med gode butikker og spisesteder. Her er noget til enhver smag og naturligvis skal man på vej til og fra stranden forbi den kendte gule isbutik.

Den hvide Vesterhavsstrand indbyder til lange gåture og friske badeture i de blå-grønne bølger. Egnen byder på masser af naturoplevelser med lynghede, skov og plantager. Her er der blandt mange andre tilbud mulighed for at spille golf, køre på mountainbike og ride.

Det siger vores gæster om sommerhuset 40832

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr schönes, modernes und gleichzeitig gemütliches Ferienhaus in zentraler aber ruhiger Lage. Super Ausstattung!!!

DE
D.
sagde , Deutschland

Superschönes, zentral gelegenes Haus, dass wir nur weiter empfehlen können. Wir würden es sofort wieder buchen. Leider war es am Abend zu kühl um draussen zu essen oder den Abend zu geniessen, es gäbe ja so viele Sitzmöglichkeiten rund um das Haus. Natur pur, einmal hatten wie sogar ein Reh zu Besuch auf dem Sitzplatz.

DE
D.
sagde , Deutschland

Tolles Reetdach-Ferienhaus, mit drei Terrassen, Schaukel und Sandkiste. Ideal für Familien mit kleinen Kindern, auch aufgrund der ebenerdigen Bauweise.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:86 / 1.504
Renoveret / Byggeår:2020 / 1986

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Barnestol, klinker trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, MTB & cykelture, badning, lystfiskeri, golf, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...