Charmerende feriehus med spa, sauna og hund tilladt

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Tranebærvej 20, Henne Strand

- Sommerhusnr.: 40834
6 pers.
Antal personer
1000 m.
Nærmeste strand
600 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

På en kæmpestor naturgrund ved indgangen til Henne Strand ligger dette skønne feriehus. Huset byder med sine 100 m² op til 6 feriegæster varmt velkommen i sine lyse og venlige omgivelser, og med en dejlig brændeovn og en privat wellnessafdeling er I sikret en afslappende ferie med masser af velvære.

Indrettet med kærlighed og masser af wellness

Det klassiske sommerhus på Tranebærvej 20 emmer af charme, og de lyse trævægge og trælofter sørger ikke kun for en venlig og afdæmpet atmosfære, men samtidig en følelse af ægte sommerhusferie – med lidt ekstra lækre faciliteter blandt indretningen. De mange små detaljer spreder hygge og personlighed, og fra top til tå er huset indrettet med masser af kærlighed.

Fra det veludstyrede køkken er der åben forbindelse ind til spiseafdelingen og stuerummet, som munder ud i det hyggelige sofahjørne foran brændeovnen. Her er der året rundt lagt op til hyggeligt samvær og nye ferieminder med dem, du holder af.

Når brændeovnens knitrende flammer ikke er nok til at varme jer, kan I tænde op i saunaen eller starte spaen på det store badeværelse. Den perfekte måde at runde en god feriedag af på, når I er godt udmattede efter en god dosis frisk havluft.

Ugeneret beliggenhed midt i det naturskønne landskab

Ikke-ryger huset ligger rigtig dejligt midt i Henne Strands klitbeklædte ferielandskab. Høje klitbanker fungerer som afskærmning på terrassen, og giver jer ikke kun læ, men også god ro og fred til at nyde solen fra liggestolene.

Mens I slapper af i det gode vejr, kan de små feriegæster få lov til at lege i sandkassen eller på gyngestativet, og om aftenen kan hele familien samles til en hyggelig grillmiddag under åben himmel.

Skal der planlægges en udflugt, er der flere gode muligheder lige i nærheden, og kun fem minutters gang fra sommerhuset ligger Henne Strands hyggelige centrum med fine forretninger, spisesteder og små caféer – og fortsætter I et lille stykke længere, når I til den skønne sandstrand.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset 40834

DK
D.
sagde , Danmark

Dejligt feriehus med rigtig god og central beliggenhed, i gåafstand til byen, men stadig i rolige omgivelser.
Huset er funktionelt indrettet, med fine møbler og senge. Fint køkken med alt hvad der hører til.

DK
D.
sagde , Danmark

Et dejligt sommerhus som ikke mangler noget.

Pæne havemøbler med gode hynder.

DE
D.
sagde , Bietigheim-bissingen

Das ist ein nettes Ferienhaus. Zu 2 mit Hund perfekt. Nähe zur Straße stört nicht. Direkt in einer Düne
Und liebevoll eingerichtet
Rainer Gelsdorf

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:100 / 2.500
Byggeår:2000

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker med gulvarme i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, MTB & cykelture, badning, lystfiskeri, golf, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...