Skønt beliggende sommerhus i Henne Strand med spa og sauna

4
icon
icon
icon
icon

Lyngbovej 24, Henne Strand

- Sommerhusnr.: 40838
6 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
300 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Lyngbovej 24 i Henne Strand lever virkeligt op til sit navn. Her bor du op til et stort smukt hedeområde med lyng og samtidigt har du kun 500 meter til Vesterhavet. Hold en skøn ferie i dette lyse sommerhus med plads til 6 personer fordelt på 3 gode soverum. Med gæstetoilet, spa, sauna og både vaskemaskine, tørretumbler og opvaskemaskine er sommerhuset perfekt både til vennepar og til familieferien – naturligvis også gerne med hund.

Godt indrettet med gæste-wc, praktiske faciliteter og hyggeskabende brændeovn

Velkommen i et velholdt sommerhus, som er praktisk og lækkert indrettet med et frisk pift af blå. Huset er lyst og venligt og indeholder alt det, der hører til en afslapningsferie med et strejf af luksus – her er der nemlig både sauna og spa!

De 3 soverum er alle indrettet med store dobbeltsenge og særligt rart er, at feriehuset ikke blot har et stort lækkert badeværelse, men også er indrettet med et gæste-wc. Med både vaskemaskine, tørretumbler og opvaskemaskine er alle praktiske detaljer på plads for et vellykket ferieophold.
Sommerhuset opvarmes med en energibesparende luft-til-luft-varmepumpe, men når der rigtigt skal hygges indenfor med familiespil og kakao, så er det tid til at tænde op i brændeovnen.

Fantastisk beliggenhed – lyngduft og lærkesang på de store terrasser

Midt i naturen på en stor ugeneret grund tæt op af Lyngbo Hede, finder I jeres feriehus, her midt i naturen, er det duften af lyng og lyden af lærkesang, der regerer. Sommerhusets overdækkede indgang og det overdækkede terrasseareal hjælper med tørre sko, skulle en regnbyge trække ind over land fra havet. Men ellers er det med at komme ud i den friske luft. – ud og nyde livet på husets store terrasser, hvor gode havemøbler, liggestole og en grill står til jeres rådighed. Børnene vil sikkert elske, at der er både gynger og en sandkasse på grunden.

Natur, strandbyhygge og masser af aktiviteter som fx golf

Tag hunden med på en tur ned over klitterne til stranden, der er blot 500 meter. På hjemturen kan I tage et stop ved Henne Strands ishus eller et af byens spisesteder og måske købe lidt ind, inden turen går hjem igen.

Omegnen bugner af aktivitetsmuligheder i naturen. Med gode ridesteder, mountainbike-ruter, golfplads og fiskesøer er her noget for enhver smag.

Det siger vores gæster om sommerhuset 40838

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes gemütliches Ferienhaus in ruhiger schöner Lage. Alles vorhanden was für ein Urlaub nötig ist.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus liegt wunderbar ruhig direkt an der Heide und trotzdem ziemlich zentral! Es ist schön eingerichtet und man fühlt sich sehr willkommen ! Die Terrasse geht fast ums ganze Haus, somit findet man immer ein Sonnenplätzchen oder eine windgeschützte Ecke!

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr schönes Haus. Wir würden es noch einmal mieten.Das Haus hat uns sehr gefallen. Sehr ruhig gelegen und doch alles gut zu Fuß zu erreichen. Wir kommen gerne wieder.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:89 / 1.500
Byggeår:2000

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, MTB & cykelture, badning, lystfiskeri, golf, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...