Skønt sommerhus med brændeovn i hjertet af Henne Strand

3.5
icon
icon
icon
icon

Bekkasinvej 6, Henne Strand

- Sommerhusnr.: 40839
6 pers.
Antal personer
600 m.
Nærmeste strand
250 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Gæsterne siger: icon icon

Søger du et klassisk feriehus til 6 personer, som har en god central beliggenhed? Så er dette feriehus på Bekkasinvej 6 i Henne Strand bestemt noget for dig. Det velholdte sommerhus er indrettet med 3 gode soveværelser og et badeværelse med gulvvarme. Med brændeovn i stuen, vaskemaskine og tørretumbler plus en god lukket terrasse er der hygge- og afslapningsgaranti både ude og inde.

Lyst og lækkert indrettet med moderne køkken og bad

Feriehusets åbne køkken og stue-alrum er godt indrettet med det store ovale spisebord, hjørnesofa og en bekvem lænestol – perfekt til masser af fælles hygge og afslapning. Feriehusets luft-til-luft varmepumpe sørger for energirigtig opvarmning, og derudover står brændeovnen klar til at skabe den ultimative ferie-hygge-stemning.

Sommerhuset på Bekkasinvej er indrettet med 3 soverum, så her er der fint plads til hele familien eller evt. 2 vennepar? Der er dobbeltsenge på henholdsvis 180×200, 140×200 og 140×200 cm. Badeværelset er lyst og moderne, og her får ingen kolde tæer, da der er gulvvarme.

Afslapning i liggestolene på den læfyldte terrasse

Hent det friske morgenbrød ved bageren lige om hjørnet, og nyd dagen på feriehusets dejlige lukkede terrasse. Ikke kun de voksne har mulighed for at nyde ferien. Børnene har mulighed for at boltre sig og bygge slotte i sandkassen eller tage en gyngetur.

Bliver det for varmt, kan I pakke badetasken og gå ned til stranden, der ligger blot 600 meter væk. På hjemturen kan I tage en velfortjent pause ved ishuset eller en af byens mange hyggelige spisesteder.

Sandstrand, klitlandskab og shopping – Henne Strand har det hele

Feriebyen Henne Strand er et dejligt sted med gode shoppingmuligheder og spisesteder. Beliggenheden direkte ved Vesterhavet med det typiske klitlandskab og skønne plantager indbyder også natur-liebhaverne. Her er der mulighed for at spille golf, tage på rideture, lave glaskunst og mange andre spændende ting.

Det siger vores gæster om sommerhuset 40839

D.
sagde , Ølgod

Et dejligt hus med alt vi havde behov for, nyt og pænt vedligeholdt.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:76 / 931
Renoveret / Byggeår:2017 / 1981

Køkken:

Køleskab, fryser (94 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, MTB & cykelture, badning, lystfiskeri, golf, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...