Charmerende Henne sommerhus til 4 personer med egen sauna

3
icon
icon
icon
2558
Agerhønevej 11, Henne Strand - Søg på husnr. 40842

Dette charmerende feriehus på Agerhønevej 11 i Henne Strand rummer plads til op til 4 personer og ligger på en herlig naturgrund i rolige omgivelser. Kun få minutters gang fra huset finder I både Henne Strands centrum og den dejlige badestrand, og som et ekstra highlight er huset udstyret med egen sauna.

Smag for detaljen og dejlig sauna

Her er der ikke noget overladt til tilfældighederne. Den hyggelige og smagfulde indretning er gennemtænkt og udført med smag for detaljen. I huset finder I plads til 4 personer med sovepladser fordelt på to hyggelige soveværelser, det ene udstyret med dobbeltseng.

Den hyggelige stue er den perfekte afslapningsoase, især på de kolde feriedage, hvor en god bog og en friskbrygget kop kaffe på sofaen kalder, mens vinden suser uden for vinduerne. Der kan også hurtigt tændes op i brændeovnen, så I rigtig kan få varmen over middagsmaden.

Har I brug for lidt ekstra wellness, gemmer badeværelset på en ekstra overraskelse. Herfra har I nemlig adgang til en dejlig sauna, som med garanti vil blive brugt flittigt i løbet af ferien.

Hyggelig terrasse med masser af læ og ly

Fra spisestuen kommer I ud på den lukkede og delvist overdækkede terrasse. Her er der masser af små hyggekroge, og den overdækkede og afskærmede del gør det muligt at sidde i både læ og ly og nyde den friske havluft hele året rundt. Mens I slapper af i de flotte naturomgivelser, kan de små feriegæster lege i sandkassen eller på gyngestativet.

Med en beliggenhed få minutters gang fra både strand og centrum, er der masser af mulighed for afveksling af forskellige arter. Gå tur på den kilometerlange sandstrand, tag en dukkert på en varm sommerdag, eller spis en softice i Henne Strands hyggelige centrum, som også er spækket med indkøbsmuligheder og fine forretninger.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:84 / 1.250
Renoveret / Byggeår:2009 / 1994

Køkken:

Køleskab m. frostboks.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, klinker og tæppe og med gulvarme i stue, tæppe i soveværelse, lukket terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, gynge.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...