Charmerende Henne sommerhus til 5 personer med egen sauna

3.5
icon
icon
icon
icon

Agerhønevej 11, Henne Strand

- Sommerhusnr.: 40842
5 pers.
Antal personer
600 m.
Nærmeste strand
600 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Dette charmerende og renoverede feriehus på Agerhønevej 11 i Henne Strand rummer plads til op til 5 personer og ligger på en herlig naturgrund i rolige omgivelser. Kun få minutters gang fra huset finder I både Henne Strands centrum og den dejlige badestrand, og som et ekstra highlight er huset udstyret med egen sauna.

Smag for detaljen og dejlig sauna

Dette Feriehus har fået et facelift og her er der ikke noget overladt til tilfældighederne. Den hyggelige og smagfulde indretning er gennemtænkt og udført med smag for detaljen. I huset finder I plads til 5 personer med sovepladser fordelt på tre hyggelige soveværelser, de to udstyret med dobbeltsenge.

Den hyggelige stue er den perfekte afslapningsoase, især på de kolde feriedage, hvor en god bog og en friskbrygget kop kaffe på sofaen kalder, mens vinden suser uden for vinduerne og varmen fra brændeovnen spreder sig.

Det stilrene og moderne køkken er i åben forbindelse til spisestuen. Her kan i tilberede en lækker middag og i kan hurtigt få ryddet op, da opvaskemaskinen klarer opvasken for jer.

Børnene kan trække sig tilbage på hemsen, som er indrettet som en lille hyggekrog.

Har I brug for lidt ekstra wellness, gemmer badeværelset på en ekstra overraskelse. Herfra har I nemlig adgang til en dejlig sauna, som med garanti vil blive brugt flittigt i løbet af ferien. I skal ikke bekymre jer om kolde fødder, da der er gulvvarme på badeværelset.

Endvidere er der opsat en varmepumpe, som er både energibesparende og sørger for et godt indeklima, alltså godt for både miljøet og jeres pengepung.

Hyggelig terrasse med masser af læ og ly

Fra spisestuen kommer I ud på den lukkede og delvist overdækkede terrasse. Her er der masser af små hyggekroge, og den overdækkede og afskærmede del gør det muligt at sidde i både læ og ly og nyde den friske havluft hele året rundt. På grunden er der opsat et gyngestativ, til stor glæde for de mindste.

Med en beliggenhed få minutters gang fra både strand og centrum, er der masser af mulighed for afveksling af forskellige arter. Gå tur på den kilometerlange sandstrand, tag en dukkert på en varm sommerdag, eller spis en softice i Henne Strands hyggelige centrum, som også er spækket med indkøbsmuligheder og fine forretninger.

Det siger vores gæster om sommerhuset 40842

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr gut eingerichtetes Haus . Schönes Ambiente sehr gemütlich.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir haben uns insgesamt sehr wohlgefühlt. Das Haus ist sehr schön und geschmackvoll eingerichtet. Die gelungene Raumteilung Wohnbereich/ Küche – Essbereich ist fabelhaft. Besonders hat uns die überdachte und Windgeschützte Terrasse gefallen, die wir täglich genutzt haben.

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes Ferienhaus, Einrichtung top, Trennung des Ess- und Wohnbereichs durch Split-Level ist ansprechend und praktisch. Hausdeko ist minimalistisch und traf genau unseren Geschmack. Terrasse ist bei jedem Wetter, bedingt durch den windgeschützen Wintergarten, super nutzbar!
Kommen gerne wieder!

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:84 / 1.250
Renoveret / Byggeår:2022 / 1962

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, fryser (61 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Barneseng, klinker med gulvarme i stue, klinker i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, MTB & cykelture, badning, lystfiskeri, golf, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...