Strandnært sommerhus i Henne Strand med spabad og sauna

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Hjelmevej 62B, Henne Strand

- Sommerhusnr.: 40843
6 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
400 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Drømmer I om en sommerhusferie tæt på både vandet og en charmerende ferieby? Så er dette flotte sommerhus i Henne Strand helt oplagt til jer. Det lyse og moderne sommerhus er blandt andet indrettet med spabad og sauna og har en skøn beliggenhed midt i det vestjyske klitlandskab, kun 300 meter fra stranden og 400 meter fra centrum. Hundene er også velkomne her!

Lys og moderne indretning til 6 personer med brændeovn og varmepumpe

Sommerhuset på Hjelmevej 62B har plads til 6 feriegæster og byder på en lys og venlig indretning med moderne interiør. Der er et skønt lysindfald gennem ovenlysvinduerne og de store vinduespartier i stuen, som skaber en ekstra rummelig atmosfære.

Den store stue ligger i åben forbindelse med køkkenet, der er udstyret med opvaskemaskine og alverdens køkkengrej, så feriekokkene kan slippe fantasien løs. Den klassiske brændeovn sørger til hver en tid for hyggelig feriestemning og en behagelig temperatur – også hjulpet på vej af den energibesparende varmepumpe.

To badeværelser med gulvvarme, wellnessoase med sauna og spabad

Feriehuset er udstyret med 2 badeværelser (begge med gulvvarme), så I slipper for lange køer til badet om morgenen. Det største badeværelse er desuden indrettet med en lille, privat wellnessoase med sauna og spabad. Her kan I rigtig nyde ferietiden og tanke ny energi, langt væk fra den travle hverdag.

Skønt, afskærmet uderum med stor, delvist overdækket terrasse

Uderummet er helt optimalt til de solrige dage. Der er flere hyggelige siddekroge rundt om sommerhuset, der er forbundet af en flisesti hele vejen rundt. Den store østvendte terrasse har både en åben og overdækket del, og en høj klitbanke afskærmer uderummet fra det omkringliggende sommerland.

Terrasserne er udstyret med gode havemøbler, liggestole og en grill, og til glæde for de yngste feriegæster er der sandkasse og gyngestativ på grunden.

Fantastisk beliggenhed få hundrede meter fra stranden og Henne Strands centrum

Sommerhusets beliggenhed er helt fantastisk; midt i Henne Strands lyngklædte sommerhusland og med få minutters gang til både strand og centrum.

Det brusende Vesterhav ligger kun 300 meter fra jeres ferieadresse, og den kilometerlange sandstrand er et mekka for både store, små og firbenede feriegæster.

Henne Strands charmerende centrum befinder sig ligeledes blot 400 meter væk. Her er masser af spændende forretninger, I kan gå på opdagelse i, og lækre spisesteder, hvor I kan få en god frokost i solen.

Det siger vores gæster om sommerhuset 40843

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist sehr geräumig und zweckmäßig eingerichtet. Grosser Wohnbereich,3 Schlafzimmer und 2 Badezimmer. Der Weg durch die Dünen zum Strand ist relativ kurz. Bäcker und Kaufmann sind gut erreichbar. Dort befindet sich auch die Einkaufsstraße.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist super schön gelegen. Wir haben uns sehr wohl gefühlt und würden das Ferienhaus jeder Zeit wieder buchen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Unsere Erwartungen wurden übererfüllt. Wir haben uns mit fünf Personen und Hund sehr wohl gefüllt, was aufgrund des schlechten Wetters für uns besonders wichtig war. Sauberkeit, Platz, Lage und Größe des Ferienhauses perfekt für unseren Urlaub. Wir würden das Haus wiederbuchen. Vielen Dank!

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:104 / 1.821
Byggeår:2009

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, MTB & cykelture, badning, lystfiskeri, golf, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...