6 pers.
Antal personer
250 m.
Nærmeste strand
300 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Kun 250 meter fra den fine sandstrand står dette ældre, men hyggelige feriehus. Fasanvej 22 har en fantastisk beliggenhed tæt på både strand og centrum, og fra terrassen har I endda den skønneste havudsigt!

Ældre feriehus med fantastisk beliggenhed

Op til 6 personer finder plads i dette lidt ældre feriehus. Her har I tre soveværelser, hvoraf to er udstyret med dobbeltsenge. Opholdsrummet med åbent køkken til spisestue og stue er hvidmalede.

Fra stuen er der udgang til den afskærmede og delvist overdækkede terrasse, og herfra har I den mest fantastiske udsigt hele vejen til det brusende Vesterhav. Her kan I dagen lang nyde solen og havudsigten fra huset, og om aftenen kan I betragte de smukke solnedgange i ro og fred.

På den lille morgenterrasse er det oplagt at rykke ud med de nybagte rundstykker, når morgensolen kigger frem. Her kan I starte dagen ud på bedste vis med frisk havluft, smuk natur og en nybrygget kop kaffe.

Når det rigtigt suser, kan I tænde op i brændeovnen for ekstra varme og hyggestemning.

Gåture langs stranden eller shopping i Henne Strand

Her får I en helt fantastisk beliggenhed, og i stedet for at betragte havet fra terrassen hver dag, er det også oplagt at besøge stranden, som kun ligger 250 meter fra huset.

Også Henne Strands hyggelige bymidte er et besøg værd, og her er der et hav af indkøbsmuligheder, små forretninger og fine spisesteder. Og måske er der plads til en softice efter aftensmaden?

Det siger vores gæster om sommerhuset 40850

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus steht auf einer Düne und man hat einen Blick auf das Meer und den Sonnenuntergang…
Das Haus sieht etwas verwittert aus hat aber einen gewissen Charme dort oben auf der Düne.
Innen ist das Haus wunderschön hell und freundlich…Die Wände und Holzdecke sind weiß und der Fußboden helles Laminat.
Kleine Teppiche lockern das Bild auf. Eine Sitecke in schwarzem Leder passt optisch sehr schön in das Wohnzimmer und ein sehr schöner Ofen verspricht Wärme an kalten Tagen. Es gibt einennkleinen Flachbildschirm und einen DVD Player. WLAN gibt es nicht, aber das mobile Netz funktioniert sehr gut!
Die Offene Küche ist gepflegt aber schon in die Jahre gekommen…schön ist die Terrasse direkt an der Küche auf der man herrlich frühstücken kann. Die Verander vorne ist ein schönes Plätzchen um den Sonnenuntergang zu bewundern…bequeme Sitzmöbel laden zum verweilen ein.
Die 3 Schlafzimmer sind klein aber freundlich in Kiefernholz gehalten.Die Matratzen sind etwas zu weich aber das Wellenrauschen im Hintergrund lässt das schnell vergessen!
Das Badezimmer ist recht klein und dunkel…aber es ist sauber !
Fazit: ein typisches Dänisches Ferienhaus mit Wohlfühlcharackter in einer perfekten Lage nah am Strand!!

DE
D.
sagde , Deutschland

Es ist ein sehr schönes, aber altes Haus. Bei Sturm denkt man, hoffentlich halten die Fenster.
Aber es hat alles gehalten.
Für uns war es völlig ok, aber für gehobene Ansprüche eher nicht.
Aber die Lage ist nicht zu toppen.
Voller Blick auf die Nordsee, einfach toll.

DE
D.
sagde , Lilienthal

Das Ferienhaus ist zwar schon älter, aber es hat alles was man zum erholen braucht. Wer mal richtig abschalten möchte, ist in diesem Ferienhaus genau richtig.
Die Aussicht ist Traumhaft.
Wir werden dieses Haus auf jeden fall wieder buchen.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:67 / 1.500
Renoveret / Byggeår:2016 / 1968

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Vaskemaskine, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, MTB & cykelture, badning, lystfiskeri, golf, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...