Moderne aktivitetshus i Henne Strand med udendørs spa og sauna

4
icon
icon
icon
icon

Drosselvej 14, Henne Strand

- Sommerhusnr.: 40853
8 pers.
Antal personer
1000 m.
Nærmeste strand
700 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
4 pers.
Udendørs spa
Udesauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Dette moderne aktivitetshus til 8 personer i Henne Strand har alt, hvad feriehjertet begærer: Plads til hele familien, aktivitetsområde med billard og bordtennis, wellness med udendørs spa og udesauna og sidst, men ikke mindst, en fantastisk beliggenhed lige ud til den uspolerede hede og kun 10 minutters gang fra Henne Strands centrum. Hunden er desuden hjerteligt velkommen.

Storslået ferie med billard, bordtennis, udendørs spa og udesauna

På Drosselvej 14 i Henne Strand er rammerne sat for en storslået ferie med familie eller venner, hvor der er noget for enhver smag. Holder I af at være aktive, og kan I bare ikke sidde stille? Så kan I søge mod aktivitetsområdet, hvor I både kan udfordre hinanden i et spil billard og bordtennis.

Er I mere til afslapning og wellness? Så kan I søge ud på sommerhusets lækre terrasse, hvor et udendørs spabad og en udesauna står klar til at forkæle jer. Der er ingen tvivl om, at en afslappende session i varmen er lige, hvad man har brug for, når man befinder sig langt væk fra den travle hverdag og bare trænger til at tanke ny energi.

Renoveret aktivitetshus til 8 personer med brændeovn og varmepumpe

Det flotte aktivitetshus råder over hele 160 kvadratmeter og har mere end god plads til 8 personer. Feriehuset har i 2021 gennemgået en renovering, og i den moderne indretning finder I selvfølgelig alle praktiske nødvendigheder.

Ferieboligen er indrettet med 2 badeværelser, så I slipper for kø til brusebadet om morgenen. Der er også en energivenlig varmepumpe og en brændeovn i køkkenalrummet, som tilfører omgivelserne en ekstra portion hyggelig, klassisk sommerhusstemning.

Fantastisk beliggenhed i Henne Strand med uspoleret hede som nabo

Prikken over i’et er den helt fantastiske beliggenhed. I kommer til at bo lige ud til et stort, uspoleret hedeområde, som I har udsyn til fra terrassen. Via små, snørklede stier kan I udforske den lyngklædte hede helt tæt på, og hundene vil helt sikkert elske at komme med på tur.

Fra ferieadressen har I desuden kun små 10 minutters gang til Henne Strands centrum, hvor I finder alt fra dagligvarer og tøjforretninger til caféer, bagerier og cykeludlejning. Fra byen er der ikke langt til stranden, som hele året rundt byder på nye, imponerende naturoplevelser.

Det siger vores gæster om sommerhuset 40853

DE
D.
sagde , Deutschland

sehr ruhig gelegen, phantastische Aussicht

DE
D.
sagde , Deutschland

Dieses Ferienhaus ist super geplant, zur Straßenseite relativ geschlossen, nach hinten raus mit vielen bodentiefen Fenstern und Türen versehen, die für große Helligkeit sorgen und einem das Gefühl geben, mitten in der Natur zu sein. Der Ausblick auf die große Heidefläche ist einfach schön und beruhigend.
Die Ausstattung des Hauses ist sehr geschmackvoll. Für Bequemlichkeit ist gesorgt durch die Sofaecken mit ihren Liegeflächen und zwei bequemen Sesseln, Wandlampen sorgen für ausreichend Leselicht, ein schöner Kamin für Wohlfühltemperaturen. Die Küche ist sehr gut und reichlich ausgestattet, die beiden Bäder sehr modern gestaltet und gut zu benutzen.
Ein Billardtisch, der auch zum Tischtennisspiel umfunktioniert werden kann, lädt ein zur Aktivität.
Die Terrasse ist weitläufig und reichlich ausgestattet mit Tischen, Stühlen, Liegen, dazugehörigen Polstern und einem Grill. Sauna mit grandiosem Ausblick und ein Außenwhirlpool laden ein zum sich Wohlfühlen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein schönes Ferienhaus mit guter Ausstattung. Die schöne überdachte Terrasse und grillen auch bei schlechtem Wetter waren Super für uns. Durch Billard, Tischtennis, Sauna und Außenwhirlpool und 2 Fernseher ist für jeden etwas dabei.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:160 / 1.629
Renoveret / Byggeår:2021 / 1966

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Udesauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Billard, Bordtennis, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, redskabsrum, Udespa.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, MTB & cykelture, badning, lystfiskeri, golf, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...