Skønt sommerhus med spa, sauna og udsigt over Vesterhavet

3.5
icon
icon
icon
icon

Falkevej 23, Henne Strand

- Sommerhusnr.: 40855
8 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
300 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Gæsterne siger: icon icon

På Falkevej 23 i Henne Strand ligger dette firestjernede sommerhus. Med plads til 8 personer byder denne skønne feriebolig inden for til en afslappende ferie i spa og sauna – og så kan I fra sommerhuset opleve en fantastisk udsigt over Vesterhavet. Desuden har I kun 300 meter til både strand og indkøb. Sommerhuset har også el-stik til biler.

Forkæl jer selv med en tur i spa og sauna

Der er intet som at kunne slappe fuldstændig af, når I har ferie. I sommerhuset på Falkevej 23 er der mulighed for total afslapning på det ene af de 2 badeværelser. Her kan I sætte jer til rette i den dejlige spa, hvor I virkelig kan få slappet af og ladet batterierne op i det boblende vand.

Efter en tur i spaen eller en frisk tur ved Vesterhavet, er der intet så skønt som en tur i den varme sauna, som I også har adgang til fra badeværelset. Her kan I blive varmet godt igennem og samtidig virkelig slappe af.

Fantastisk udsigt over Vesterhavet

I alrummet, hvor køkken, stue og spiseafdeling ligger i åben forbindelse, vil I utvivlsomt komme til at tilbringe mange timer sammen på jeres ferie. I alrummet kan I nemlig nyde hinandens selskab, mens I laver mad i køkkenet, spiller brætspil ved bordet eller ser film i sofaen.

Centralt i alrummet står der en brændeovn, som sætter prikken over i’et for feriestemningen og sørger for ekstra varme – og ellers opvarmes sommerhuset af en energivenlig varmepumpe. Fra alrummet har I også en fantastisk udsigt til Vesterhavet og det omkringliggende landskab.

Udsigten til Vesterhavet og landskabet kan I også nyde fra sommerhusets terrasse. Terrassen er afskærmet og her står både havemøbler og liggestole klar til jer, så I kan få så meget som muligt ud af de varme feriedage.

På terrassen har I også en gasgrill, så I kan bikse en lækker middag sammen om aftenen. Tænk at sidde på terrassen og nyde en lækker bøf, god vin og den smukke udsigt over Vesterhavet og solnedgangen.

By og strand inden for 300 meter

Fra sommerhuset på Falkevej 23 har I ikke langt til noget. Både stranden, Vesterhavet og nærmeste indkøb finder I inden for en radius af 300 meter. I Henne Strand er der både et supermarked og flere specialbutikker, som I kan købe ind hos.

I Henne Strand er der også flere gode spisesteder, som I kan besøge, når I selv vil slippe for at lave mad. Der er også hyggelige iscaféer i byen, så I kan få mange lækre is på jeres ferie.

Det siger vores gæster om sommerhuset 40855

DE
D.
sagde , Deutschland

Es war alles sehr schön

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist bestens ausgestattet, auch was Geschirr und Bestecke angeht. Es gibt reichlich Outdoor-Möbel und Plätze zum Verweilen innerhalb des Hauses und außerhalb auf dem Grundstück. Uns hat nur gewundert, dass es nur für 8 Personen zugelassen ist, obwohl 10 Schlafplätze vorhanden sind. So konnten 2 Familienmitglieder leider nicht mitreisen und mussten zuhause bleiben. Vielleicht sollte diese Begrenzung noch einmal überdacht werden.

DK
D.
sagde , Danmark

Super rummeligt. Perfekt til den store familie, familie med voksne børn eller 2 familier.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:168 / 1.800
Byggeår:1993

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, MTB & cykelture, badning, lystfiskeri, golf, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...