Hyggeligt sommerhus med brændeovn ved Henne Strand

3
icon
icon
icon

Strandvejen 410, Henne Strand

- Sommerhusnr.: 40862
4 pers.
Antal personer
700 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

På Strandvejen 410 har du mulighed for at bo hyggeligt i den dejlige ferieby Henne Strand. I det hyggelige feriehus med brændeovn er der plads til familien på 4 eller 2 vennepar. En dejlig grund med plads til terrassehygge indbyder til udeliv og med gåafstand til både købmand og strand kan bilen nemt blive stående i husets carport.

Sommerhus med stor hyggefaktor og praktiske detaljer

For enden af en stikvej ligger dette sommerhus klar til jeres ferie. Praktisk og hyggeligt indrettet er her god plads til 4 personer fordelt på to soveværelser med dobbeltsenge og karnap med terrasseudgang. Både i værelserne, badeværelset og i køkkenet kan I glædes over god skabsplads, så I nemt kan komme af med al jeres bagage. Dertil har feriehuset en baggang med ekstra plads og både vaskemaskine og tørretumbler.

I sommerhusets køkken er der god mulighed for at trylle lækkert feriemad – køkkenet er naturligvis åben til stue-alrummet med spiseplads, læsehjørne, en stor blød hjørnesofa og den hyggeskabende brændeovn. Den luft-til-luft varmepumpen sørger for et godt indeklima hele året rundt.

Lyngduft, sol og læ på sommerhusets grund

Fra stuen med de store vinduespartier er der direkte udgang til den overdækkede terrasse og den skønne grund. Her er masser af plads og god mulighed for at nyde solen eller, når det bliver rigtigt varmt, at finde en stille plads i skyggen til liggestolen og den spændende krimi. Grunden er indrammet af en lyngbeklædt klit, så der både er læ, privatliv og ro at finde.

Strandvejen 410 ligger fint som sidste hus på en lille stikvej. Fra sommerhuset er det nemt at smutte ned og hente morgenbrødet ved bageren, eller købe ind til grillmad om aftenen. Turen til stranden fører direkte forbi det berømte lille gule ishus, og hvem har ikke behov for en forfriskning på vejen hjem fra en dejlig badetur i det skønne Vesterhav.

Henne Strand – en perle ved den jyske vestkyst

Henne Strand ligger direkte ved Vesterhavet smukt omfavnet af hedelandskab, Henne Mølleå og Blåbjerg Plantage. Den lille strandby er perfekt til dig, der gerne vil kunne stille bilen i carporten og nyde ferielivet til fods eller med cyklen. Her er masser af shoppingmuligheder, gode små spisesteder og skøn natur.

Nyd naturen helt som du vil, vær strandløve, naturekspert med svampekurven under armen, prøv en ridetur gennem skoven, spil golf eller tag de 10 spir på mountinbike ved Blåbjerg – her sætter kun fantasien grænserne.

Det siger vores gæster om sommerhuset 40862

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist ruhig gelegen. Außen sehr schön mit Terrasse und drinnen alles was man braucht.

DE
D.
sagde , Deutschland

Hallo Leute! Hatten dieses schöne Haus zum 3Mal,sagt eigentlich alles!

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir sind schon in vielen Ferienhäuser am Henne Strand gewesen. Dies ist jetzt das 2. Mal das wir uns sofort wohlgefühlt haben so als ob man zuhause angekommen ist. Ein sehr harmonisch eingerichtetet Haus. Es fehlt nichts und eine liebe Begrüßung mit einer Flasche Wein

Nein, mir fällt nichts ein.

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:79 / 1.735
Renoveret / Byggeår:2002 / 1978

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, klinker Tæppe med gulvarme i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, carport.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, MTB & cykelture, badning, lystfiskeri, golf, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...