Charmerende sommerhus i Henne med havblik

3
icon
icon
icon

Falkevej 15, Henne Strand

- Sommerhusnr.: 40868
6 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
300 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Gæsterne siger: icon icon

Elsker du det særlige lys ved Vesterhavet og drømmer du om en fantastisk udsigt? Så er dette charmerende sommerhus på Falkevej 15 perfekt til dig. Her kan du bo på toppen af en klit, -med kun 300 meter til stranden og samtidigt tæt på indkøbsmulighederne i den charmerende ferieby Henne. Feriehuset er delvist renoveret i 2020, men sommerhusets oprindelige 50ér-charme er skånsomt bibeholdt. På husets 2 plan finder du praktiske detaljer som opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler.

Dejligt lyst feriehus til 6 personer med bad og gæste-wc

Glem uret og dagligdagens bekymringer og hold ferie i denne tidslomme med den fantastiske udsigt! De store panoramavinduer i stuen går hele vejen rundt og rummet er indrettet med lyse bekvemme møbler, der genspejler det lækre lys, som kun himlen over havet har. Om aftenen, når I er mætte af dagens oplevelser med sol, bølgebrus og vestvind, kan I tænde op i sommerhusets brændeovn. Med den ekstra varme og hyggestemning afrundes en skøn feriedag på perfekt vis.

Som overalt i sommerhuset titter lidt af sommerhusets oprindelige sjæl også igennem i køkkenet. Glæd dig over sjove detaljer som retrofliser og en tallerkenrække. Naturligvis har køkkenet også gennemgået en renovering. Det er blandt andet blevet piftet op med en opvaskemaskine og en mikrobølgeovn, så det er nemt at holde en dejlig afslappende ferie.

Ved siden af køkkenet ligger det ene soverum og sommerhusets gæste-wc sig. De øvrige 2 soverum med dobbeltsengene befinder sig i feriehusets underetage. Her ligger ligeledes husets badeværelse, der også rummer både vaskemaskine og tørretumbler.

Fra solopgang til solnedgang på terrasserne – med panoramaudsigt

Fra både stue, køkken og soveværelse er der direkte terrasseudgange. På husets østside kan I nyde solopgangen og en kop morgenkaffe imens byen under jer langsomt vågner op til en ny dag. Mod syd har I mulighed for at vælge, om I vil sidde i ly og læ på terrassen foran soveværelset eller det hyggelige læfyldte terrassehjørne foran køkkenet – den flotteste plads er dog på balkonen med den skønne panoramaudsigt.

Henne Strand – hyggelig strandperle med caféliv og shopping

Parker bilen og klar feriedagene på gåben. Her på Falkevej 15 bor I virkeligt dejligt centralt. Med blot 300 meter til både indkøb og strand er turen hurtigt klaret.

Henne Strand er en populær by ved havet. Restauranterne har siddepladser både ude og inde, og butikkerne langs hovedgaden lokker med gode tilbud. Rundt om byen finder I den skønneste natur med masser af aktivitetsmuligheder. Tag en cykeltur rundt om Filsø eller på cykelsti nummer 1. Tag til Blåbjerg Plantage på svampejagt eller prøv evt. kræfter på mountainbike-ruten ”de 10 spir”.

Det siger vores gæster om sommerhuset 40868

D.
sagde , Danmark

Huset er rigtig godt til 2 generationer, hvis man vil have mulighed for at være lidt privat.

D.
sagde , Tinglev

Læ på terrasseDejligt hus med en fantastisk udsigt hele vejen rundtSoverum:3
Bolig-/Grundareal:126 / 1.387
Renoveret / Byggeår:2020 / 1959

Køkken:

Køleskab, fryser (198 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, El-Stik (biler).

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...