Luksussommerhus i Henne Strand med spabad, sauna og billard

5.5
icon
icon
icon
icon
icon
icon

Tjurvej 27, Henne Strand

- Sommerhusnr.: 40869
7 pers.
Antal personer
1000 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Kun 500 meter fra Henne Strands bymidte ligger denne fantastiske perle af et sommerhus og venter på jer. Her kan I holde ferie i luksuriøse omgivelser med blandt andet wellnessbadeværelse med sauna og spabad, aktivitetsrum med billardbord og sågar en vinkøler i køkkenet. Der er ingen tvivl om, at dette feriehus opfylder selv den mest kræsne feriegæsts drømme!

Luksuriøst sommerhus i Henne Strand med sauna, spa og aktivitetsrum

Velkommen på Tjurvej 27 – en ferieadresse, der oser af luksus. Sommerhuset er indrettet i lækre kvalitetsmaterialer og rummer med sine 153 kvadratmeter god plads til i alt 7 feriegæster. Indretningen gemmer på masser af fede highlights, der tilføjer lidt ekstra til ferien!

Trænger I til at komme helt ned i gear, kan I søge mod feriehusets store wellnessbadeværelse, der både er udstyret med sauna og spabad. Er I mere til action, er aktivitetsrummet med billardbord måske noget for jer. Her kan I få kåret feriens ultimative billardmester i en spændende turnering.

I det flotte køkkenalrum er der lagt op til masser af feriehygge, og mens nogle står for aftenens middag, kan andre se til fra barstolene ved køkkenøen – som desuden har en integreret vinkøler!

Stor, alsidig træterrasse med udendørs bruser – kort vej til centrum

Rundt om luksussommerhuset løber en stor træterrasse, der byder på adskillige muligheder for at nyde den friske luft. På de varme sommerdage er det oplagt at slutte af med en feriemiddag i det fri, og maden er hurtigt tilberedt på feriehusets gasgrill.

Hele herligheden ligger i Henne Strand, kun 500 meter fra centrum. Der er altså kun en kort gåtur til diverse forretninger, indkøb og iscaféer. Fra centrum kommer I hurtigt videre ned til stranden, der er en fascinerende oplevelse i al slags vejr – og efter en strandtur kan I nemt skylle fødderne rene for sand under sommerhusets udendørs bruser.

Det siger vores gæster om sommerhuset 40869

D.
sagde , Vissenbjerg

Fantastisk flot sommerhus, smuk indretning, nyt pæn og utroligt velholdt og imødekommende. Kort gåafstand til by og strand.

D.
sagde , Esbjerg Ø

Skønt feriehus kommer gerne igenSoverum:4
Bolig-/Grundareal:153 / 1.840
Byggeår:2020

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Billard, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, MTB & cykelture, badning, lystfiskeri, golf, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...