6 pers.
Antal personer
600 m.
Nærmeste strand
1400 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Skønt velholdt sommerhus beliggende for enden af en lukket vej i klitlandskabet nær Vesterhavet. Bellisvej 11 ved Henne Strand er et lyst og indbydende ikke-ryger hus med god plads til op til 6 personer og hund. Her er der alt, hvad feriehjertet begærer til at holde en dejlig afslappende ferie med familien eller venneparret.

Dejligt sommerhus med brændeovn og sauna

Allerede ved første indtræden i dette lyse hus vil I kunne mærke, hvordan feriestemningen sænker sig over jer. Den gode indretning med praktisk udstyr såsom opvaskemaskine, tørretumbler og vaskemaskine gør ferien så ubesværet som muligt, og de hyggelige omgivelser sætter rammerne for en dejlig ferie med masser af nye ferieminder til samlingen. Den centralt placerede klassiske brændeovn vil helt sikkert sprede god varme og sørge for ekstra hyggestemning på de kølige dage.

For ekstra afslapning og selvforkælelse efter en lang dag med frisk havluft har I her på Bellisvej 11 muligheden for, at kunne tænde op i saunaen og lade jer gennemvarme, før I hopper i de bekvemme senge og får en god lang natsøvn.

Stort udendørsareal med en lækker lukket terrasse

På Bellisvej 11 har I et dejligt stort lukket terrasseareal. Her er ikke kun læ og ugenerthed til lange dage med solslikkeri på liggestolen, men også ro og tryghed, da de mindste og hunden ikke kan smutte afsted op opdagelse. På terrassen finder I også en grill, så I kan holde en hyggelig grillaften under åben himmel i det lune vejr imens bølgerne bruser som let baggrundsmusik.

På den dejlige grund er der naturligvis god plads til, at børnene og hundene kan lege og tumle.

Naturskønne omgivelser og kun 600 meter til havet

Den skønne børnevenlige sandstrand ligger kun 600 meter fra huset. Ikke længere end at man kan smutte ned og tage en frisk dukkert inden morgenmaden. De friske rundstykker kan hentes ved bageren i Henne Strand. Her er der også gode muligheder for at ose i butikkerne eller nyde cafe og restaurantlivet både inde og ude.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset 40871

D.
sagde , Danmark

Dejligt veludstyret sommerhus. Fredelig og ugenert beliggenhed.

D.
sagde , Danmark

Ganske dejligt hus.Vel indrettetog udstyret med alt der kan være behov for.
Dejlig lukket terrasse, især godt når der er hund med på ferie.
Har reserveret huset igen til næste år.

D.
sagde , Danmark

Godt hus med lukket terrasse,vhvilket var godt,vda jag havde min førerhund med og skulle ikke være obs påSoverum:3
Bolig-/Grundareal:101 / 1.789
Renoveret / Byggeår:2008 / 1972

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, MTB & cykelture, badning, lystfiskeri, golf, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...