Bo på en klittop direkte ved Henne Strand

3
icon
icon
icon

Hedelærkevej 20, Henne Strand

- Sommerhusnr.: 40873
4 pers.
Antal personer
250 m.
Nærmeste strand
1500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Elsker du standen, klitterne og lyngheden? Så er dette hus det helt rigtige for dig. Hedeklærkevej 20 ligger på en klittop omgivet af marehalm og lyng, og det er det sidste hus ud mod havet. Med kun 200 meter til vandkanten og 1 kilometer til Henne Strands indkøbsmuligheder og spisesteder, er dette hus en klar 5ér på beliggenhedsskalaen.

Udsøgt udsigt over klitterne med havkig

Hedelærkevej 20 ligger på en klittop, men turen op ad trapperne bliver så sandelig belønnet! Det velholdte feriehus er lyst og venligt indrettet. Her er der god plads til, at 4 personer kan holde den skønneste ferie med masser af frisk luft og strandtid ved Henne Strand.

De særligt morgenfriske kan begynde dagen med et smut ned over klitterne til den brede sandstrand og tage en morgendukkert. Så er det tid til rundstykker og kaffe, som ved godt vejr kan nydes på terrassen, hvor der er læ og en fantastisk udsigt over hele området. I den kolde årstid, hvis regn og blæst holder jer inden døre, kan I stadig nyde udsigten gennem de store panoramavinduer. Imens I nyder varmen fra brændeovnen, kan I lade jer fascinere af det skiftende lys over hav og klitter – det er en oplevelse hver dag hele året og absolut balsam for sjælen.

Brændeovnsvarme og fantastiske omgivelser ved Henne Strand

Hedelærkevej er et dejligt hus med 2 soverum, badeværelse med bruser og vaskemaskine, samt et lyst, åbent køkken og et stue-alrum med brændeovn. Her er alle forudsætninger for en rigtig ferie med den lille familie eller 2 vennepar.

Huset ligger ved Henne Strand, som er en skøn lille ferieby med mange spisesteder og indkøbsmuligheder. Huset ligger lige tilpas langt fra byen til at I altid har ro og uforstyrret kan nyde naturen, men stadig så tæt på, at I man nemt kan smutte ned i byen og spise en is ved det berømte gule ishus.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset 40873

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist gut aufgeteilt, sauber und gemütlich eingerichtet.

DK
D.
sagde , Danmark

Fantastisk beliggenhed med den mest afstressende udsigt. Du lever udenfor i de smukkeste omgivelser og nyder det rigtige sommerhus indenfor. Der er to gode rummelige soveværelser og super senge. Et veludstyret køkken, og i stuen nyder du af slappe af og falde hen over udsigten.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Fereienhaus ist sehr schön, das gilt insbesondere auch für die tolle Lage auf einer Düne!

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:81 / 1.635
Renoveret / Byggeår:1992 / 1970

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (60 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Trægulv i stue, trælaminat i soveværelse, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, MTB & cykelture, badning, lystfiskeri, golf, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...