Bo lækkert og luksuriøst i smukt feriehus med 2 badeværelser

5
icon
icon
icon
icon
icon

Tjurvej 18, Henne Strand

- Sommerhusnr.: 40874
8 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Husdyr tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Gæsterne siger: icon icon

Bo magisk i 5-stjernet luksuriøse sommerhus ved Henne Strand. I dette i 2019 nybyggede feriehus på Tjurvej 18 kan du holde ferie i et lækkert hus, der rummer alle vigtige ingredienser til et dejligt ophold ved Vestkysten: Super lækker indretning, 4 gode soverum, aktivitetsrum, 2 badeværelser – sauna og et fantastisk udeareal med udendørs bruser og en nærmest magisk stemning.  Husets 5 stjerner er velfortjente.

Stemningsfyldt med brændeovn og aktivitetsrum

Der grines højt i køkken, hvor et hold er i gang med aftensmaden – enten som kokke eller som tilskuer siddende på barstolene med et glas rødvin. De store børn stopper deres bordfodbold spil, for at følge med i de voksnes snak. Det ser hyggeligt ud, der er dækket bord og et gyldent skær fra brændeovnen breder sig i rummet.

På Tjursvej 18 er der simpelthen hyggegaranti – for familien på op til 8 med to hunde eller bare til parret, der gerne vil bo skønt. Det lækre fællesrum med det moderne og godt indrettede køkken, det lange spisebord og den bekvemme store sofa er optimalt indrettet til ferien med familien eller vennepar. I åben forbindelse med køkken-alrummet kan der dystes med spil i aktivitetsrummet – her er wii, dart og bordfodbold.

2 badeværelser lover ren magi med sauna

De stilfulde badeværelser har begge gulvvarme og til ægte feriehusstemning ved havet hører naturligvis en dejlig sauna. Med alle ekstras som vaskemaskine, tørretumbler, varmepumpe og gulvvarme i badeværelserne er Tjursvej 18 optimalt til rigtig ferieafslapning.

Perfekt beliggenhed i Henne

Ro og læ og en duft af lynghede er kendetegnene for beliggenheden. Huset ligger på en stor naturgrund, gemt lidt bag lyng- og fyrretræsbeklædte klitter med kun nogle få hundrede meter til indkøb. Her er en magisk stille stemning og I kan nemt tilbringe dagen på husets terrasser, der lover læ og plads til solbadning og grillhygge. Børnene vil elske gynger og sandkassen. Når familien vender hjem fra en strandtur, kan I skylle sand og salt af huden under udebruseren.

* Pga. allergi er det ikke tilladt at medbringe katte i huset.

* Fra december 2021 er der vildmarksbad til rådighed. 

Det siger vores gæster om sommerhuset 40874

D.
sagde , Danmark

Huset ligger et roligt sted for enden af vejen. Der kommer ingen mennesker forbi, hvilket for os er rigtig rart. Her er stille og ingen larm fra bilerne ude på vejen, da huset ligger bag en klit. Gode gåture til by og strand og rundt i det flotte hedelandskab.

D.
sagde , Billund

Fantastisk sommerhus

D.
sagde , Danmark

Et rigtig dejligt hus der duftede godt.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:127 / 1.300
Byggeår:2019

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...