Lækkert, smukt og luksuriøst aktivitetshus med vildmarksbad

5
icon
icon
icon
icon
icon

Tjurvej 18, Henne Strand

- Sommerhusnr.: 40874
6 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
4 pers.
Vildmarksbad
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Bo magisk i 5-stjernet luksuriøse sommerhus ved Henne Strand. I dette i 2019 nybyggede feriehus på Tjurvej 18 kan du holde ferie i et lækkert hus, der rummer alle vigtige ingredienser til et dejligt ophold ved Vestkysten: Super lækker indretning, 3 gode soverum, aktivitetsrum, 2 badeværelser – sauna og et fantastisk udeareal med udendørs bruser, vildmarksbad og en nærmest magisk stemning. Husets 5 stjerner er velfortjente.

Stemningsfyldt med brændeovn og aktivitetsrum

Indretningen og rumopdelingen er virkelig skønt, med køkken hvor der er god plads til at frembringe et skønt måltid feriemad – enten som kokke eller som tilskuer siddende på barstolene med et glas rødvin. De store børn er der også plads til med aktiviteter som bordfodbold, og kan her følge med i de voksnes snak. Det vil være hyggeligt med et velkækket bord og se et gyldent skær fra brændeovnen brede sig i rummet.

På Tjursvej 18 er der simpelthen hyggegaranti – for familien på op til 6 med to hunde eller bare til parret, der gerne vil bo skønt. Det lækre fællesrum med det moderne og godt indrettede køkken, det lange spisebord og den bekvemme store sofa er optimalt indrettet til ferien med familien eller vennepar. I åben forbindelse med køkken-alrummet kan der dystes med spil i aktivitetsrummet – her er wii, dart og bordfodbold.

2 badeværelser lover ren magi med sauna

De stilfulde badeværelser har begge gulvvarme og til ægte feriehusstemning ved havet hører naturligvis en dejlig sauna. Med ekstra udstyr som vaskemaskine, tørretumbler, varmepumpe og gulvvarme i badeværelserne er Tjursvej 18 optimalt til rigtig ferieafslapning.

Perfekt beliggenhed i Henne – vildmarksbad!

Ro og læ og en duft af lynghede er kendetegnene for beliggenheden. Huset ligger på en stor naturgrund, gemt lidt bag lyng- og fyrretræsbeklædte klitter med kun nogle få hundrede meter til indkøb. Her er en magisk stille stemning og I kan nemt tilbringe dagen på husets terrasser, der lover læ og plads til solbadning, grillhygge og et vildmarksbad! Børnene vil elske gynger og sandkassen. Når familien vender hjem fra en strandtur, kan I skylle sand og salt af huden under udebruseren.

* Pga. allergi er det ikke tilladt at medbringe katte i huset.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset 40874

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schön gelegenes Haus, ruhig gelegen und eine super Ausstattung. Wir haben uns sehr wohl gefühlt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist gemütlich und vollständig eingerichtet. Bei Dart und Tischkicker hatten wir viel Spaß. Der Weg zum Strand geht durch den Ort, wo viele kleine Geschäfte und Restaurants sind. Wir sind mit dem Haus und der Gegend und dem wunderschönen Strand sehr zufrieden und kommen gerne wieder.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir hatten eine tolle Woche mit 6 Personen in dem Ferienhaus. Der Platz war ausreichend und es fehlte uns an nichts. Toll war die große Terrasse mit dem Badefass. Die Benutzung war gut beschrieben und es hat alles geklappt. Ein weiteres Highlight war die Dartscheibe. Alles war sehr sauber und gemütlich eingerichtet. Gerne kommen wir wieder!

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:127 / 1.300
Byggeår:2019

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, Chromecast, Vildmarksbad, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, MTB & cykelture, badning, lystfiskeri, golf, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...