Lækkert feriehus til 8 med sauna og spa ved Henne Strand

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Tranebærvej 2, Henne Strand

- Sommerhusnr.: 40875
8 pers.
Antal personer
1600 m.
Nærmeste strand
700 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

I udkanten af feriebyen Henne Strand ligger dette flotte 4+ stjernede feriehus. Huset er i 2020 blevet renoveret, og det er bare perfekt til jeres ferie med op til 8 personer. Velindrettet med alle vigtige hvidevarer, 2 badeværelser og både sauna og spa har sommerhuset på Tranebærvej 2 alle ingredienser til en dejlig afslappende ferie.

Velindrettet, lyst og lækkert med tilpas meget luksus

Med 2 badeværelser og 5 gode soverum, hvoraf 4 ligger i stueetagen og har dobbeltsenge, og det sidste er på 1. sal, er det superbekvemt at holde ferie i dette lækre sommerhus.

Køkkenet, der er stort, flot og moderne, indbyder til fælles madlavning. Efterfølgende kan der slappes af i de bekvemme møbler i stue-alrummet – hvor især de to lænestole er perfekte til at trække sig tilbage med den nyeste krimi eller avisen og lidt lækkert til ganen. 

Udover gullvarmen i køkken-alrummet kan hyggefaktoren på kolde efterårsdage forstærkes ved at tænde op i brændeovnen, og efter en frisk tur på stranden kan I forkæle jer selv med en tur i saunaen eller 2-personers-spaen. Håndklæderne er hurtigt friskvaskede igen, da feriehuset både er udstyret med vaskemaskine og tørretumbler.

Trampolin, gynger og fodboldmål, grill og liggestole

Rundt om det smukke sorte feriehus med græstag snor en stor lækkert terrasse sig. Her er masser af plads og de passende møbler til at dase i solen eller samles til en lækker grillet middag. Den store grund er beskyttet med et dige, og her kan der leges. En trampolin, et par fodboldmål og et gyngestativ sørger for, at børnene aldrig keder sig.

Bilen, cykler og barnevognen står trygt i feriehusets carport.

Henne Strand – perfekt badeby ved Vesterhavet

Fra jeres feriehus på Tranebærvej 2 er der kun en kort gåtur til Henne Strands butikker og spisesteder. Også stranden kan nås på gåben – ned mellem sommerhusene over klitterne, og så kan I hoppe i de blå-grønne bølger. Hjemturen kunne være gennem byen med et lille stop ved det berømte gule ishus.

Rundt om Henne tilbydes der mange fritidsaktiviteter i den smukke natur. Cykel rundt om Filsø, spil golf på de grønne bakker eller gå på svampejagt i Blåbjerg Plantage.

Det siger vores gæster om sommerhuset 40875

DE
D.
sagde , Deutschland

Es ist ein sehr schönes großes Haus was man unbedingt weiter empfehlen kann.

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes geräumiges Haus und hat es gefallen. Für eine schöne Woche echt zu empfehlen. Der Garten war gepflegt und einiges an Spielgeräten vorhanden. Trampolin wurde von unserem Enkel sehr genutzt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir waren mit unseren erwachsenen Kindern mit 6 Personen für eine Woche in diesem Haus. Das Haus war dafür perfekt. Großer Wohnzimmertisch, 2 Badezimmer, gute Schlafzimmer. Ausreichend Geschirr und Gläser in einem ordentlichen Zustand. Das würde auch noch für 8 Personen ausreichend sein.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:138 / 1.817
Renoveret / Byggeår:2020 / 2004

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge, Soveplads Hems

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, klinker med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, MTB & cykelture, badning, lystfiskeri, golf, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...