Skønt sommerhus med spa og sauna – kun 600 meter til stranden

4
icon
icon
icon
icon

Musvågevej 6, Henne Strand

- Sommerhusnr.: 40878
8 pers.
Antal personer
600 m.
Nærmeste strand
400 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Til den store familie, der vil på ferie ved Vesterhavet, er sommerhuset på Musvågevej 6 et oplagt valg. Her er der lagt op til en afslappende ferie, for der er både spa og sauna. Sommerhuset, der har plads til 8 personer, har en skøn beliggenhed med kun 600 meter til Vesterhavet og 400 meter til nærmeste indkøb.

Wellnessområde med spa og sauna

Sommerhuset på Musvågevej 6 byder 8 personer inden for til en dejlig og afslappende ferie i det vestjyske. I feriehuset bliver I mødt af en skøn ferieatmosfære, hvor I vil føle jer hjemme, allerede når I træder ind i sommerhuset.

Afslapning er det sidste, I kommer til at mangle på jeres ferie i sommerhuset. På det ene af badeværelserne har I nemlig et skønt lille wellnessområde. Sæt jer til rette i den varme sauna eller det boblende spabad og lad roen sænke sig over jer, mens jeres batterier bliver ladet op.

Sommerhuset har 2 badeværelser med gulvvarme, 4 soveværelser med dobbeltsenge og det store alrum, der forener køkken, stue og spisestue. I alrummet er der en brændeovn, der sætter prikken over i’et for feriestemningen. Fra alrummet kan I også kravle op på en hems, som børnene helt sikkert vil elske.

På jeres ferie skal I selvfølgelig heller ikke bruge en masse tid på husarbejde. Derfor har I praktiske faciliteter i form af opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler, der letter arbejdet for jer. Sommerhuset opvarmes af en energivenlig varmepumpe.

Afskærmet og overdækket terrasse

På sommerhusets terrasse er der mange gode kroge, I kan nyde ferien fra. Dele af terrassen er afskærmet og overdækket, så I har mulighed for at sidde i ly og læ. På terrassen har I havemøbler og liggestole, I kan sætte jer til rette i.

I haven er der tænkt på de mindste. Både et gyngestativ og en sandkasse står klar til dem, hvor de kan hygge sig og lege hele dagen. Om aftenen kan I samle familien på terrassen til en lækker middag på grillen som en dejlig afslutning på en skøn feriedag.

God beliggenhed kun 600 meter fra Vesterhavet

Sommerhuset har en beliggenhed uden lige, hvor I bor tæt på både strand og by. I har kun 600 meter til Vesterhavet, som I kan nå til på få minutter. Også feriebyen Henne Strand kan I nå på kort tid. Her er der gode indkøbsmuligheder i supermarkedet og specialbutikkerne.

I Henne Strand er der også gode muligheder for at få stillet sulten. Trænger I til is på de varme feriedage, kan I besøge byens iscaféer. Vil I selv slippe for at lave aftensmad, kan I slå et smut forbi et af byens spisesteder, der byder på god mad.

Det siger vores gæster om sommerhuset 40878

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist ideal gelegen. Kurzer Weg zum Strand und zu der Fußgängerzone in Henne Strand. Es ist gemütlich eingerichtet, alles war sehr sauber und auch in der Küche waren alle Geräte und Utensilien vorhanden, die man so braucht. Wir hatten nichts zu beanstanden und würden das Haus jederzeit wieder buchen. Auch die Betten sind bequem. Danke für einen schönen und entspannten Urlaub.

DE
D.
sagde , Deutschland

Die Lage des Ferienhaus ist sowohl Ort als auch Strandnah. Terasse von der Straße einsehbar.
Schöner offener Wohnbereich. Gute Aufteilung der Schlafzimmer.
Badezimmer sind gepflegt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist sehr großzügig und gemütlich eingerichtet. Die Küche ist wirklich sehr gut ausgestattet mit allem, was man braucht und noch viel mehr. Neben Kaffeemaschine und Thermoskannen sind auch zwei Teekannen vorhanden.
Die Betten sind sehr gut und bequem und auch die Kissen und Bettdecken wirkten neu und sauber.

Viele Spielsachen für alle Altersgruppen sind vorhanden.

Rund um das Haus gibt es gute Terrassen mit Tischen und Stühlen in sehr gepflegtem Zustand. Auch zwei bequeme Liegen und ausreichend Sitzkissen und Polster, auch einen Sonnenschirm.
Man hat immer guten Windschutz und einen Sonnenplatz.

Alles war sehr sauber und gepflegt.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:127 / 1.090
Byggeår:2016

Køkken:

Køleskab, fryser (45 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, MTB & cykelture, badning, lystfiskeri, golf, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...