Dejlig ferielejlighed i hjertet af Henne Strand

4
icon
icon
icon
icon

Gyvelvej 2 B, Henne Strand

- Sommerhusnr.: 40882
6 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
50 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

I den populære og attraktive badeby Henne Strand på den jyske vestkyst ligger den smukke ferielejlighed i hjertet af byen. Den er derfor helt perfekt for dig, der gerne vil være tæt på det hele, når du holder ferie på Vestkysten.

Der er plads til 6 personer, og sammen kan I glæde jer til nogle skønne dage tæt på havet med mulighed for både at holde en aktiv og en afslappende ferie.

Brændeovn og masser af komfort fordelt på to plan

Ferielejlighedens 106 kvadratmeter er fordelt på to etager. I stueetagen er der et indgangsparti, et badeværelse, et soveværelse samt et veludstyret køkken med opvaskemaskine.

På første sal finder du en hyggelig og smagfuldt indrettet stue med brændeovn. Herfra er der udgang til en vestvendt balkon, som især er skøn at opholde sig på om aftenen, hvor du kan få fuld glæde af dagens sidste solskinstimer, mens du nyder den skønne udsigt over området, måske med et godt glas vin i hånden.

Derudover er der to soveværelser på førstesalen.

Kun 400 meter til den lækre badestrand ved Vesterhavet

Beliggenheden på Gyvelvej 2B betyder, at du ikke skal have bilnøglerne frem, uanset om du vil ud at spise, handle eller en tur til stranden. Den nærmeste købmand ligger 50 meter væk, og du har blot 400 meter til havet.

Hvis du er til naturoplevelser, kan det anbefales at tage en tur til Filsø eller til Lyngbo Hede, som er et stort naturområde, som i sensommeren får en fantastisk lilla farve.

Der er med andre ord rig mulighed for både at nyde den smukke vestjyske natur, tage til stranden og for at nyde bylivet i den skønne badeby.

Ingen ungdomsgrupper

Det siger vores gæster om sommerhuset 40882

DE
D.
sagde , Deutschland

Tolle gepflegte Wohnung in bester Lage.

DK
D.
sagde , Årslev

Hyggelig lejlighed med god balkon og terrasse. Gode soverum med behagelige senge. Lejligheden indeholder alt hvad man behøver, for at få en dejlig ferie.

DK
D.
sagde , Danmark

Lejligheden var rigtig fin og meget fint rengjort. Den ligger centralt, tæt ved stranden og indkøb.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:106 / 0
Byggeår:2006

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Barnestol, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, carport.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, MTB & cykelture, badning, lystfiskeri, golf, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...