Firestjernet sommerhus med spa og sauna

3.5
icon
icon
icon
icon

Gøgevej 1, Henne Strand

- Sommerhusnr.: 40889
6 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
400 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
3 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

I dette firestjernede sommerhus på Gøgevej 1 i Henne Strand kan op til 6 personer og 1 hund holde en skøn ferie. Det nyrenoverede (2022) sommerhus byder ind til en ferie, hvor der er afslapning i spa og sauna på programmet. Desuden bor I kun 800 meter fra stranden og 100m til Henne Strand’s gågade med diverse restauranter og specialbutikker.  

Afslapningsferie i spa og sauna

Når I holder ferie i sommerhuset på Gøgevej 1 i Henne Strand, er der én ting, der helt sikkert kommer til at være på programmet; afslapning! Sommerhuset byder nemlig på gode muligheder til at I kan få slappet af, bare dase og komme helt ned i gear.

På sommerhusets ene badeværelse står spaen klar til, at I kan sætte jer godt til rette i det boblende vand, der forkæler jer med masser af afslapning. På sommerhusets andet badeværelse har I adgang til den skønne sauna, hvor I kan nyde nogle gode, afslappende stunder i varmen.

Hyggelige feriestunder i alrummet

I det nyrenoverede (2022) sommerhus har I mulighed for at nyde mange hyggelige feriestunder sammen. I kan samle hele jeres ferieflok i sommerhusets alrum, hvor I blandt andet kan se gode film i tv’et eller spille spil.

Den hyggelige feriestemning i alrummet bliver fuldendt af brændeovnen, der knitrer i baggrunden og spreder god varme i rummet. Derudover er der en energivenlig varmpumpe i feriehuset, der sørger for gode indendørs temperaturer.

På sommerhusets 96 kvadratmeter finder I desuden 3 gode soveværelser, som I så småt kan begynde at bevæge jer mod om aftenen, når I efterhånden ikke har mere energi tilbage. Her kan I få jer en god nats søvn, inden en ny feriedag i Henne Strand begynder.

Åben terrasse med havemøbler, liggestole og grill

Udendørs har I en åben terrasse, som I kan rykke jeres ferie ud på, når ferievejret byder på solskin. Her står der både havemøbler og liggestole til rådighed, så I kan læne jer godt tilbage på en plads, hvor I kan nyde solen.

Imens kan børnene lege i haven. Desuden venter dem også en sandkasse, hvor de kan bygge flotte sandslotte.

Efter en dejlig dag i solen kan I tilberede jeres aftensmad på sommerhusets gasgrill og nyde den på terrassen eller i grillhytten, der står lidt længere henne på grunden.

800 meter til stranden

Der er ikke langt til Vesterhavets brusende bølger og brede sandstrande fra jeres ferieadresse på Gøgevej 1 i Henne Strand. Faktisk er der blot 800 meter, og I kan derfor hurtigt gå dertil. På stranden kan I gå ture, slappe af i solen, bade i havet og meget mere. 

Desuden har I kun 400 meter til jeres nærmeste indkøbsmulighed fra sommerhuset. I Henne Strand har I både et supermarked og flere specialbutikker, hvor I kan shoppe i løbet af ferien.

Det siger vores gæster om sommerhuset 40889

DE
D.
sagde , Deutschland

Komfortables,sympathisch eingrichtetes, gemütliches Haus mit solider, funktionaler und gepflegter Einrichtung auf gepflegtem, freundlichem Terrain.

DE
D.
sagde , Deutschland

Zentral gelegendes und hübsch eingerichtetes Ferienhaus mit Rundum-Ausstattung. Sehr sauber, kurze Wege zum Einkauf und Strand und tolle Grillhütte. Vielen Dank für Alles!

Vielen Dank für das persönliche Ambiente im ganzen Haus und Garten. Es fehlte uns an Nichts, weil an wirklich alles gedacht wurde – von nützlichen Dingen bis hin zu schönem Geschirr und sogar Stockbrotstangen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Super schönes Ferienhaus, modern und Stilvoll eingerichtet. Wunderschöner Urlaub



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:96 / 969
Renoveret / Byggeår:2022 / 1986

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler).

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, redskabsrum, Apple TV.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, MTB & cykelture, badning, lystfiskeri, golf, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...