Klassisk sommerhus med udsigt til fredet klitlandskab

3.5
icon
icon
icon
icon

Regnspovevej 9, Henne Strand

- Sommerhusnr.: 40891
4 pers.
Antal personer
700 m.
Nærmeste strand
700 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Hvis I er på udkig efter et klassisk feriehus i naturskønne omgivelser, er feriehuset på Regnspovevej 9 perfekt for jer. Feriehuset ligger ugeneret i udkanten af området med en fantastisk panoramaudsigt ud over fredet klitlandskab, og der er kun 700 meter til vandkanten fra sommerhuset. I feriehuset er der plads til op til 4 personer – et oplagt valg til den lille familie eller kæresteparret.

Hyggelig og komfortabel indretning med brændeovn

Sommerhuset på 56 m2 er indrettet med en hyggelig stue- og køkkenafdeling, hvor I kan samles omkring brændeovnen og nyde hyggelige ferieøjeblikke med madlavning, kortspil og sofahygge med brændeovnens knitren i baggrunden. Feriehuset er desuden udstyret med gratis internetforbindelse.

De 4 sovepladser fordeler sig på 2 soverum med dobbeltsenge, og badeværelset råder over en vaskemaskine samt gulvvarme, der sikrer varme fusser i de kolde vintermåneder.

Åben terrasse og hyggelig svalegang

Som et særligt highlight er sommerhuset udstyret med en hyggelig svalegang, der forbinder køkkenalrummet med værelserne. Her kan dørene i begge ender åbnes op, så der dannes udgang både for og bag, hvilket også åbner op til en helt anden udsigt.

På de lune sommeraftener kan I flytte hyggen udenfor på den sydvestvendte terrasse og nyde aftensmaden, som I kan tilberede på grillen, med solnedgangen i baggrunden. Terrassen er åben og byder på en udsigt ud over den 3092 m2 store naturgrund.

Hyggelig ferieby med mange aktivitetsmuligheder

Blot 700 meter fra feriehuset venter jer Henne Strands bymidte, der byder på et væld af butikker, cafeer og restauranter. Her er lidt for enhver – uanset alder.

Tæt på Henne Strand ligger Blåbjerg Klitplantage, hvor der er gode vandre-, cykel- og ridestier, og du kan blandt andet være heldig at se kronvildt i plantagen. Der er desuden gode parkeringsmuligheder ved Blåbjerg Klitplantage. En tur til Filsø er også altid det hele værd. Filsø tiltrækker mange trækfugle, og har kan I, afhængig af årstid, være heldige at se hjejler, svaner, vandrefalke og havørne.

Det siger vores gæster om sommerhuset 40891

DK
D.
sagde , Danmark

Total fantastisk beliggenhed – lille men velindrettet hus

DE
D.
sagde , Deutschland

Kleines gemütliches Ferienhäuschen mit Reetdach sehr viel Ausstattung. Wir haben uns in den Dünen sehr wohl gefühlt .Hasen, Füchse , Rehe und Pferde konnten wir aus dem großen Wohnzimmer Fenster beobachten …Natur pur . Durch die Fußbodenheizung ist das Haus im Winter auch bestimmt schön warm , aber wer es richtig hyggelig haben möchte kann sich im Kamin ein Feuer machen .

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus hat eine super Lage nämlich direkt in den Dünen. Der Weg zum Strand ist auch direkt durch den Dünen. Diesen Weg fand unser Sohn 10 Jahre immer besonders toll. Er dauert ca.10 bis 15 min. Im Ferienhaus ist alles sehr oft was wir schön fanden. Man fühlt sich direkt in der Natur.

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:56 / 3.092
Byggeår:2014

Køkken:

Køleskab m. frostboks.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Barnestol, klinker med gulvarme i stue, klinker med gulvarme i soveværelse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, MTB & cykelture, badning, lystfiskeri, golf, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...